promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi retro fotója felrobbantotta az internetet – Nem hiszed el, kivel szerepel rajta!
Borítókép:  Szandi / youtube.com/Szandi (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlenül nosztalgikus fotót posztolt Szandi a Szerelmes szívek című filmből, amiben egy olyan ember is szerepelt fiatalon, aki mára az ország egyik legsikeresebb előadója lett.

A „Tinédzser l'amour”, illetve egyebek között a „Szerelmes szívek” című slágerek előadója, Szandi mindössze 13 évesen kezdte a zenei karrierjét Fenyő Miklós segítségével, majd akkora tinisztár lett, hogy 1991-ben főszerepet kapott a Szerelmes szívek című zenés romantikus vígjátékban – erre emlékezett most vissza az énekesnő, aki mellett nem akárki látható a nosztalgikus képen.

„30 éve forgattuk a Szerelmes szívek című filmet, aminek a főszereplője voltam. Abban az évben a legnézettebb mozifilm volt több mint 1 millió nézővel. Kemény menet volt, de nagyon élveztem a forgatást! A képen épp egy színpadi jelenet látható, ahogy Tavasz Tímea-ként énekelek. A mellettem látható gitárosok pedig Révi Sándor Sunny és a tavalyi dal Fonogram-díjas győztese, aki egyébként számos nagy sláger szerzője, Rácz Gergő. Akkor még nem gondoltuk volna, hogy ennyi nagy siker vár még ránk a zenei pályán”

– írta Szandi a retro fotóhoz.

A V.I.P. nevű fiúzenekar egykori tagja, Rácz Gergő nagyjából 15 éves lehetett a Szerelmes szívek című filmben, és elég valószínű, hogy még a legnagyobb rajongói sem tudták, hogy szerepelt benne – szóval ezek alapján már csak emiatt is érdemes lenne újra elővenni ezt a már-már klasszikusnak nevezhető, három évtizeddel ezelőtt bemutatott, kellemes kis alkotást.

Itt lehet megtekinteni Szandi fent említett képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás