promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett ByeAlex, ennek rengetegen fognak örülni
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ByeAlexIttVan (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex már nagyon izgatott az X-Faktor új évada miatt, ráadásul most olyan dolgokat jelentett be, amik biztos, hogy rettenetesen boldoggá fogják tenni a rajongókat.

Rengeteg zenészt megviseltek az utóbbi hónapok nehézségei, illetve a fellépések hiánya, de ByeAlex szerencsére még a megterhelő időszakban is aktív volt, hiszen számtalan ByeAlex és a Slepp sláger jelent meg, amik mind nagy hatással voltak a közönségre – legutóbb például egy ütős pop-punk dalt hoztak nekünk a barátságról és az iszogatásról:

ByeAlex hamarosan az RTL Klub X-Faktor című műsorának mentoraként tér vissza a képernyőre Puskás Peti, Csobot Adél illetve Gáspár Laci társaságában, és úgy látszik, hogy már nagyon izgatott emiatt, de ezen kívül is tartogat még egyéb csemegéket a rajongóinak.

„Már nagyon várom, hogy elkezdjük forgatni az X-Faktor új (10.) évadát! 1.5 éve lassan zárójelben volt az életem. Jó lesz ismét idegesíteni Lacit! Aztán, jönnek a koncertek, új klipek/dalok! Pár hét és Hiro-val forog egy új klip, közben pedig egy új Manuel közös is úton van. Hamarosan hozom a turnédátumokat júliustól; de ami tuti most is az az, hogy: aug. 20. Budapest Park!”

– írta közösségi oldalán ByeAlex.

Az biztos, hogy már nagyon sokan várják ByeAlex aranyköpéseit az X-Faktor új évadában, meg persze a Hiro-val és Manuellel közösen készített dalokat is – bár valószínűleg leginkább az tüzelte fel az embereket, hogy hosszú idő után végre beindulnak a koncertek, így élőben is hallhatják a kedvenc szerzeményeiket.

Itt lehet megtekinteni ByeAlex posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás