promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston és Brad Pitt ismét összemelegedtek? Már az örökbefogadást tervezgetik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Jennifer Aniston még mindig jó kapcsolatot ápol Brad Pitt-tel. A színésznő állítólag most egy kölyökkutya örökbefogadásában segít ex párjának.

Jóbarátok közelmúltban megjelent legújabb, különleges epizódjának leforgatása pozitív hatással lehetett Jennifer Aniston és Prad Pitt kapcsolatára, a színész ugyanis állítólag volt párjához fordult támogatásért, hogy segítsen neki kiválasztani egy kiskutyát.

Az 52 éves Jen úgy véli, hogy Bradnek valóban jót tenne egy-két kiskutya örökbefogadása,annak fényében különösen, hogy mennyi örömet okoznak neki az ő saját kutyái.

Egy bennfentes forrás elárulta, hogy a színésznő állítólag úgy beszél a kiskutyáiról, Clyde-ról és Sophie-ról, mintha a saját gyermekei lennének 

– írja a Heat World.

Az 57 éves Pitt-tet valószínűleg alaposan megviselhette az Angelina Jolie-val vívott csata gyerekeik közös felügyeletéért, Aniston szerint viszont a kiskutyák jó hatással lennének rá. 

Jolie és Pitt jelenleg közös felügyeletettel vigyáznak csemetéikre, a Tomb Raider sztárja azonban ezekben a pillanatokban is feszült hadjáratot folytat azért, hogy a gyerekeiket végleg elszakítsa az apjuktól. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás