promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde úgy kidobta a melleit, hogy még a csillagok is ráültek pihenni – fotó
Borítókép:  Kiszel Tünde / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ország naptárdívája, Kiszel Tünde kirakott magáról egy szexi fotót, amin hatalmas dekoltázst villant az új napszemüvegének örömére.

Kiszel Tünde azok közé tartozik, akiket az országban szinte mindenhol ismernek, de csak kevesen tudják, hogy pontosan minek köszönhető ez. A legendás naptárak készítése, a sikeres modellkarrier, a fehérnemű gyűjtés vagy a műsorvezetői teljesítmény mind hozzátesznek a híresség sokoldalúságához, és hiába támadják őt páran, azt senki sem veheti el tőle, hogy az évek alatt igazi sztár lett, akiért odavannak a rajongói.

Kiszel Tünde nagyon jó kapcsolatot ápol Instagramon a követőivel, akiket néha dögös képekkel lep meg, hogy ezzel tegye boldogabbá őket, és szerencsére most is hozott magáról egy csábító fotót: vett egy új napszemüveget, ezt pedig úgy adta a világ tudtára, hogy kidobta a melleit, amire még csillagokat is varázsolt, mintha a keblein tértek volna nyugovóra – majd kikérte a közönség véleményét:

„Most vettem ezt a napszemüveget és nagyon szeretem! Szerintetek jól áll nekem?”

A bizonyos szempontból pajkos kérdésre a rajongók egyöntetű igennel válaszoltak, ami teljes mértékben érthető, hiszen nagyon nehéz lenne nemet mondani Kiszel Tündének egy ilyen vadító kép láttán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás