promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cinthya Dictator nyilvánosan üzent azoknak, akik hibásnak látják a testét
Borítókép:  Cinthya Dictator / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Többször is támadták Cinthya Dictatort a testalkata miatt, ráadásul mostanában olyan felkéréseket kapott, amiket nem tudott szó nélkül hagyni.

Az ismert fotós és designer, Cinthya Dictator egy igazán feltűnő jelenség, aki mellett nehezen lehet elmenni szó nélkül. Egy időben rengeteg beszólást kapott, mivel sokan „betegesen soványnak” tartották őt, ez pedig már bőven kimeríti a body shaming, vagyis a testszégyenítés fogalmát. A híresség szerencsére jól van, és elfogadta önmagát, viszont mostanában kapott olyan megkereséseket, amik láthatóan kicsit felbosszantották őt.

„Az utóbbi időszakban több megkeresést kaptam a test elfogadás témakörben. Tudom, hogy ilyet nem illik mondani de én úgy érzem, hogy nincsen mit elfogadnom rajta ugyanis számomra ez a test tökéletes. Igen, voltam túl vékony és voltam gyenge is... de mára egészséges vagyok, kiegyensúlyozott és jól érzem magam. Ez a test soha nem hagyott cserben! Ez a test rejti a lelkem. És ha a lelkem nincsen jól az meglátszik rajta. De sok esetben erősebb volt még nálam is. Lehet, hogy van akinek nem tetszem mert esztétikailag más igénye van. De én jelen állapotomban kielégítem a saját igényeimet. Őszintén nem tudok mást tanácsolni annak aki hibásnak lát, rossz példának, az menjen tovább...”

– írta Cinthya Dictator.

Dukai Regina, Kulcsár Edina és többek között Szabó Zsófi is kifejezték támogatásukat az őszinte posztnál. Az ország leghíresebb stylistja, Lakatos Márk viszont úgy tűnt, hogy egy kicsit odaszúrt neki, bár valószínűleg nem rossz szándékból:

„Lehet, hogy azért kerestek meg ilyen témában, hogy olyanoknak mutass jó példát és adj erőt, akik rád hasonlítanak, de még nincs annyi erejük, mint amit Te mutatsz. Aki test elfogadás témakörben felkért téged, biztosan nem látott hibásnak, mert a test elfogadás pont arról szól, hogy nincs hibás test. Lehet, hogy mégis van még ezzel egy kis dolgod?”

Itt lehet megtekinteni Cinthya Dictator posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás