promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz keményen beleállt a nőkbe: „Gyávák és buták”
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz szerint a nők gyávák és buták, míg azok, akik nem ismerik őt, igazi vesztesek.

Alekosz már régóta keresi a megfelelő partnert, de mind ez idáig nem találta meg. Pedig nem is olyan régen még országjáró útra is indult, hogy ráleljen a nagy Ő-re.

Viszont mostanra eljutott odáig, hogy megértse, miért nem akarják őt a nők. Mondani sem kell, hogy a Facebook oldalán megjelent poszt szövege nem kis felháborodást váltott ki, hiszen Alekosz nyíltan sértegeti benne a nőket.

„Én kérem, megértettem, hogy miért nem akarnak a nők. Gróf vagyok! Tele arisztokratikus vonásokkal, egyedi, kifinomult stílussal, finom eleganciával. Kommunikációban is egy egészen más kulturális holdudvarhoz tartozom, finom ember vagyok. Gondolkodásmódom érdekes, misztikus. (...) Lakásom hangulata klasszikus előkelő kastélyszálló hangulatát kölcsönzi a nemlétező hölgyvendégnek, akit vodkanarancs helyett, rangos rummal kínálok. Gasztronómiában előtérbe helyezem a vadételeket, amelyeket magam készítek el. A vargányagomba, sohasem maradhat el. Grill, és bogrács. Kertészként, saját magam gondozom a birtokomat. A növényeket, fákat bokrokat, én telepítem. Füvet, hetente levágom. Az ezüsthárs alatt pálinkázom. (...) Levonva tehát a szomorú konzekvenciát, sajnos, itt már hölgytársaság, nem lesz. Ezt a dolgot sajnos megváltoztatni, nemlehet. Örökre ígymarad”

- írja Alekosz.

A Ripost később meg is kereste az egykori Való Világ győztest, aki őszintén elmondta, mi zajlott benne, mikor közzétette ezt a bejegyzést.

„A nők gyávaságát, fantáziátlanságát sajnos ki kell mondani. Butaságukat jól példázza, hogy amikor randevúra hívom őket, és rájuk írok, ahelyett, hogy a levélre válaszolnának, kifotózzák azt, és felteszik az internetre. Ilyenkor nem tudom eldönteni, bepereljem, vagy randira hívjam-e. Ha ennyire rajong értem, hogy a neki írt levelemmel dicsekszik, miért nem találkozik velem? Azt hiszem, mindenki vesztes, aki nem ismer”

- nyilatkozta a magányos gróf.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás