Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi az egész országnak beintett – fotó

Tóth Andi az egész országnak beintett – fotó

Színes

Tóth Andi az egész országnak beintett – fotó

Színes

Promotions 10:10

Tóth Andi azt állítja, hogy nem direkt volt, de a követők mégis kiakadtak rá, miután a középső ujját mutatta mindenkinek.

Tóth Andi az utóbbi hónapokban hatalmas népszerűségre tett szert, hiszen gyönyörű, tehetséges és van egy különleges stílusa, ami mellett nehezen lehet elmenni szó nélkül. Rá tökéletesen jellemző, hogy ami a szívén, az a száján, emiatt pedig rengeteg balhéba keveredett, ráadásul az is sokaknak szemet szúr, hogy alkalmanként szexi fotókat rak ki magáról – de most kivételesen nem ezzel hergelte fel a követőit.

Még idén megjelenik Tóth Andi Lejtő című lemeze, amin állítólag egy meglepetés duett is helyet kapott, és már egy kis ízelítőt is kaphattunk az énekesnőtől belőle, ami alapján egy nagyon kellemes albumot kapnak a rajongók.

Fotózáson is járt Tóth Andi, ahol készült róla pár érdekes kép, de akadt egy, ami rendesen felhúzta az embereket, ugyanis az egyik kezével beint rajta – bár elsőre talán fel sem tűnik, ugyanis nem azon van a hangsúly.

„WTF. Eskü nem direkt”

– kommentálta egy sírós-nevetős hangulatjel kíséretében Tóth Andi a dolgot.

Úgy látszik, hogy páran feleslegesen húzták fel magukat ezen, hiszen a híresség nem szándékosan mutatta a középső ujját a világnak, csupán egy szerencsétlenül elkapott fotóról van szó.

Itt lehet megtekinteni a fent említett képet, amin az énekesnő jobb keze okozott gondot:

Itt pedig a Lejtő album kedvcsinálója hallható:

Borítókép: Tóth Andi / Profimedia