Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megan Fox, Demi Rose, és a pornósztár Molly Stewart is megmutatta a dögös testét

Megan Fox, Demi Rose, és a pornósztár Molly Stewart is megmutatta a dögös testét

Színes

Megan Fox, Demi Rose, és a pornósztár Molly Stewart is megmutatta a dögös testét

Színes

BTP 18:18

Igazán kitettek magukért a válogatás rovatunk főszereplői. Azt már döntsétek el ti, hogy ki villantott a legnagyobbat!

A Transformers sztárja, Megan Fox, ha már nem tudja az eszével elvarázsolni a világot, akkor megteszi azt a melleivel. Billboard Music Awardsra olyan ruhát is vett fel, ahol a keblei kerültek előtérbe. A legnagyobb villantásokat a hét elején persze Neiva Mara hozta össze, aki ennél jobban nem is tudta volna reklámozni a csodaszép popsiját.  

Szabó-Kulcsár Edina nagyon büszke arra, hogy vissza tudta szerezni a bomba formáját anyukaként. Valóban ugyanúgy mutogatja magát bikiniben, mint fénykorában. Metzker Viki kezét közben megkérték, de ez nem jelenti azt, hogy mellőzi a dögös fotók megosztását a követőivel.

Demi Rose és Rubint Réka mellszépségverseny? Csak jelképesen történt meg ez az egész, mert nálunk tényleg nincs vesztes, csak két aranyérmes. A két csodaszép nő mellé Vivi Castrillon csatlakozott, aki nagyon nekivetkőzött.

Molly Stewart vérbeli pornós, aki iszonyatosan kívánatos fotót tett fel a fenekéről. Mutattunk képeket Sabrina Salerno énekesnőről is, aki hiába túl van az ötvenen, nyugodtan letagadhat jó pár évet a korából. Ana Cherí is feltűnt, mert tudjuk jól, sokan inkább a teltebb idomok mellett teszik le a voksukat.

A múlt heti csábító szexizéseket ide kattintva éritek el!

Borítókép: Profimedia