promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián menőzésétől a plafon is leszakad, a kommentelőknek azonban tetszik a dumája
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A celebritás ismét olyan dumát posztolt Instagramon, amitől kinyílik a bicska az ember zsebében. De sokaknak ez tetszik. 

Berki Krisztiánól már megszokhattuk, hogy állandó feltűnési viszketegsége az okoskodó stílusban, a rapid bölcsességekben és egy egyfajta „ki ha én nem” magatartásban nyilvánul meg. Követőivel szinte minden fotója alatt megoszt valamiféle jótanácsot, élettapasztalatot vagy szálló igének szánt bölcsességet. 

Van, hogy egyes mondatai egészen pozitív visszajelzést kapnak, de akadnak olyanok is, amik kicsit kiakasztják az embereket.

A híresség tegnap egy olyan kommenttel tette közzé az egyik fotóját, amely akkora önfényezés, hogy attól a plafon is leszakad. Követőinek azonban tetszik Berki szövege. Az alábbi mondatról van szó:

“Egy olyan harcossá váltam akinek a király is előre köszön”

Persze akadt azért olyan is, aki alaposan visszaszólt a hírességnek.

„Majd ha kopog a Nav akkor meg te köszönsz nekik előre”

– írta egy kommentelő utalva Berki érdekes fogadási ügyleteire. 

A celeb nemrég elmondta az Instagram oldalán, hogy három nap leforgása alatt 6 millió forintot bukott el fogadásokon, majd később azt is elárulta, óriási pénzösszeget nyert. 

Berk Krisztián élete az elmúlt hónapban nagyon megpörgette a bulvármédiát, az állítólagos büntetőfékezés-ügy, majd a LifeTV-től való távozása után a celeb elment messzire nyaralni, majd Mazsival nagy bejelentést tettek, miközben az Instagram oldala végig zakatolt, csupán pár napig tartott, hogy nem lehetett kommentelni. Berki azóta jobbára jókivánságokat kap, csak néhanapján fordul elő egy-két erőtelejsebb beszólás.

Arról még egy korábbi cikkünkben írtunk, hogy miért fontos egy celeb életében az Instagram, és a hozzá szerveresen kapcsolódó szponzorált posztok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás