Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gyászol Jack Black

Gyászol Jack Black

Színes

Gyászol Jack Black

Színes

Baranyecz János 14:14

Szörnyű hírt közölt a világgal a gyászoló Jack Black, ugyanis meghalt a Rocksuli című nagysikerű film egykori színésze.

2003-ban mutatták be Jack Black főszereplésével a Rocksuli című vígjátékot, amiben egy kicsit lecsúszott rocker helyettesítő tanár lesz egy általános iskolában, ahol elhatározza, hogy a tanítványaival együtt rockbandát alakít. Az alkotást már az első pillanattól kezdve imádta a közönség, hiszen nemcsak a zene volt benne remek, hanem a gyerekszínészek is – de sajnos most rettenetes hírt kaptak a rajongók, ugyanis meghalt Kevin Clark, aki a filmbeli zenekar dobosát, Freddy Jonest alakította.

„Szörnyű hír. Kevin meghalt. Túl korán. Gyönyörű lélek. Rengeteg szép emlék. Összetört a szívem. Szeretettel gondolok a családjára és az egész Rocksuli közösségre”

– emlékezett meg elhunyt kollégájáról Jack Black.

Kevin Clark szerda hajnalban kerékpározott, amikor halálra gázolta őt egy autós. Több mint negyven percig próbálták megmenteni, de sajnos nem jártak sikerrel, az egykori színész mindössze 32 éves volt.

Rengetegen gyászolják őt, ugyanis állítólag nagyon jó ember és fantasztikus dobos volt. Pályafutása során csupán a Rocksuliban színészkedett, ugyanis inkább a zenei karriert helyezte előtérbe, és sokak szerint éppen most jött volna a nagy áttörés a Jess Bess and the Intentions nevű zenekarával.

Itt lehet megnézni Jack Black megemlékezését:

Borítókép: Jack Black / Profimedia