promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rita Ora forró édeshármasba keveredett az Oscar-díjas rendezővel, és a Thor sztárjával, Tessa Thompson-al
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Május elején kiderült, hogy a gyönyörű énekesnő, Rita Ora nem mással alakít egy párt, mint az új-zélandi Oscar-díjas rendezővel, Taika Waititivel. Most úgy tűnik, hogy a pár szereti feldobni a mindennapokat azzal, hogy másokat is bevon a szexuális életébe. Ezúttal a Thor és a Creed színésznője, Tessa Thompson volt az "áldozat."

Taika Waititi nemrégiben az ausztrál otthonában tartott egy szolid kis összejövetelt, ahol szerencsére a paparazzik is lencsevégre tudták kapni a történéseket. Az új-zélandi Oscar-díjas rendező, és szerelme, Rita Ora egy tucat embert invitáltak meg a partira, ahol felbukkant a Thor sztárja, Tessa Thompson is.

A társaság jókedvűen italozott és cigizett a villa teraszán, ahol Taika többször is megcsókolta újdonsült kedvesét, Rita-t. 

Rita Ora és Taika Waititi - Profimedia

Ebben természetesen semmi furcsa nincsen, később azonban kezdett felforrósodni a hangulat, és már nem csak az énekesnőt csókolgatta a rendező.

Tessa Thompson és Taika Waititi - Profimedia

Majd a két szexi lány is egymásnak esett. 

Rita Ora és Tessa Thompson - Profimedia

A végét pedig valószínüleg egy édeshármassal fejezték be, bár ki tudja mi történt a villán belül. Mi azonban nem hinnénk, hogy miután ennyire forró lett a hangulat Tessa kisasszonyt haza lett küldve.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás