promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox olyan dekoltázst villantott, hogy még a fejed is beleférne a mellei közé
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem fogta vissza magát Megan Fox a 2021-es Billboard gálán. A színésznő nagyon élvezi az életet, amióta az amerikai énekes, rapperer Machine Gun Kelly-vel alkot egy párt. Azt tudtuk, hogy Fox kisasszony nem az a szégyenlős fajta, de most gyakorlatilag semmit nem hagyott a fantáziára. 

 

Úgy néz ki Megan Fox tényleg nagyon jól érzi magát a bőrében, és szinte kivirágzott azóta, hogy elvált Brian Austin Green-től. Most az amerikai énekes, rapper Machine Gun Kelly-vel alkot egy párt. A szerelmesek azonban a hétfőn hajnalban megrendezett Billboard gálán mindenkit lesokkoltak, ugyanis elég merészen jelentek meg az eseményen. 

A nemrég a 35. életévét betöltött színésznő egy teljesen fekete, hatalmas dekoltázsú ruhát vett fel, ami nem sokat bízott a fantáziára. A fekete Mugler-kreáció olyan darab, amilyeneket Kim Kardashian visel előszeretettel a nyilvánosság előtt - írja a Glamour.  

Forrás: Profimedia

Fox mellett, MGK is tett róla, hogy mindenki megbámulja. Az énekes feketére festette a nyelvét, amit előszeretettel mutogatott a kamerának. 

Reméljük azért a színésznő három kisgyermeke már aludt akkor, amikor Fox hazament a parti után ebben a brutális szerelésben. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás