promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Becsajozott Szabó Ádám? Kiderült az igazság!
Borítókép:  Szabó Ádám / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Ádám mesélt a szerelmi életéről, és elárulta, hogy van-e komoly kapcsolata, a válasz pedig rengeteg találgatást eredményezett.

Tavaly nyáron szakított Tóth Andi és Szabó Ádám, és állítólag azóta sem találtak másik párt maguknak. Nemrég újból összeboronálták őket, mert szinte egyszerre kapták el a koronavírust, de végül kiderült, hogy semmi alapja nem volt ennek a pletykának. Úgy látszik, hogy az embereket érdekli Szabó Ádám magánélete, és most egy interjú során is felmerült a kérdés, hogy van-e barátnője, ő pedig tiszta vizet öntött a pohárba.

„Komoly kapcsolatom most nincsen. Igazából a vírushelyzet miatt egyszerűen nem lehet úgy csajozni, hogy ne féljél, hogy mit viszel haza. Itt most a Covid-ra gondolok. Zene az első, és aztán a magánélet. Annyi dolog volt a tavalyi évben, hogy ha lenne barátnőm, se szeretném bemutatni a nagy nyilvánosságnak. Ezen majd el kell gondolkodnom, hogy ha lesz egy komoly kapcsolatom, akkor kinek mutatom be”

árulta el Szabó Ádám.

Ezek alapján jelenleg nem foglalt a Sztárban sztár győztesének szíve, viszont vannak, akiket megragadott a fent olvasható idézet első pár szava, ugyanis úgy vélik, hogy hiába nincs „komoly” kapcsolata Szabó Ádámnak, attól még van valaki az életében, csak direkt titkolja – de ez persze csupán rajongói feltételezés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás