promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bella Thorne egykor a Disney tinisztárja volt, most pedig millióknak mutogatja a tökéletes popsiját – fotó
Borítókép:  Bella Thorne még 2014-ben / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bella Thorne többé már nem az Indul a risza! című Disney-sorozat ártatlan tinisztárja, és ezt a legújabb, burálszexi popsis posztja is bizonyítja.

A 23 éves Bella Thorne-t leginkább a 2010 és 2013 között a Disney Channelen futott Indul a risza! című sorozatból ismerheti a közönség, ahol Zendaya oldalán mókázott, de feltűnt a Kavarás című Adam Sandler-filmben, az Éjjeli napfényben, az Amityville - Az ébredésben és A bébiszitterben is. Pályatársaihoz hasonló módon ő is keményen ki akart törni a cukiskodó tinisztár létből, ezért lázadóra vette a figurát és elkezdett egész meghökkentő dolgokat csinálni.

Bella Thorne egyre dögösebb ruhákba bújt, extrém hajakkal és mellbimbó piercinggel sokkolta a rajongóit, majd rendezett egy pornófilmet, illetve regisztrált az OnlyFansre is, ahol egészen erotikus tartalmakat oszt meg a hálás közönséggel.

A színésznő szerencsére azokra is gondol, akiknek nincs pénzük előfizetni az oldalára, így néha Instagramra is kirak magáról pár csábító fotót és videót, hogy mindenkit az ujja köré csavarjon a vadító testével.

Most például egy olyan képet posztolt Bella Thorne a 24,5 millió követőjének, amin egy hajón, hason fekve napozik, és közben egy falatnyi bikiniben fedi fel tökéletesen kerek popsiját – de amúgy meg teljesen olyan, mintha meztelen lenne, hiszen ez a ruha akár cipőfűző is lehetne:

Itt pedig tovább csodálhatjuk Bella Thorne szexi testét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás