Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rubint Réka csak jót akart, de végül porig alázták miatta Schobert Norbit

Rubint Réka csak jót akart, de végül porig alázták miatta Schobert Norbit

Színes

Rubint Réka csak jót akart, de végül porig alázták miatta Schobert Norbit

Színes

Promotions 08:38

Rubint Réka a nyilvánosság előtt védte meg szerelmét, Schobert Norbit, de a kommentelők rögtön könyörtelenül beszóltak neki, és abban nem volt köszönet.

Azt már megszokhattuk, hogy Schobert Norbi körül szinte folyton áll a bál, hiszen rengetegszer úgy fogalmazza meg a gondolatait, hogy valaki biztosan megsértődjön. Régebben nagy port kavart, mikor a szülés után pár kilót felszedő nőket hibáztatta a kapcsolatok megromlásáért, nemrég pedig azzal okozott botrányt, hogy a 100 kiló fölötti férfiakra tett félreértelmezhető megjegyzéseket és a „vágósúly” kifejezés is előkerült.

Schobert Norbi posztolt egy ilyen volt, ilyen lett képet, amin jól látható, hogy az 1997-es testéhez képest mennyivel rosszabb (de még mindig remek) állapotban van most. Rubint Réka ezek után a nyilvánosság előtt árnyalta férje jelenlegi kinézetének miértjét, hiszen nem titok, hogy a fitneszgurun pár éve egy súlyos szívműtétet hajtottak végre.

„Egy valamit elfelejtett leírni a Szerelmem! Ami talán a legfontosabb! Az, aki farkasszemet nézett már valaha a halállal, az tudja, hogy miről beszélek! 9 évvel ezelőtt küzdöttek az életedért! Mert egy kórházi baktérium megtámadta a szíved! Az 1/3-át el kellett távolítani és orvosi teflonnal pótolták! Ott álltam tehetetlenül a műtő ajtaja előtt egy 1, 6, 8, éves gyerekkel az oldalamon... és mindenemet odaadtam volna az életedért a gyerekeinken kívül... Lehet Őt bántani! De leginkább utána csinálni!!!”

– írta Rubint Réka a közösségi oldalán.

A szerelmes, őszinte sorok viszont megértés helyett hamar gyűlölethullámokat keltettek, hiszen sokak szerint nem azzal van a gond, ahogy Schobert Norbi most kinéz, hanem azzal, hogy másokat kritizál a testük miatt.

„Nem az itt a probléma, hogy lóg-e a bőre egy kicsit, vagy hányas a karja, hanem hogy vissza kéne venni az arcból! Érdekes, Réka, téged miért szeretnek sokkal többen?? Nem azért, mert jobb a tested, hanem mert van egy emberi stílusod, nem ez a magas lóról lenézős bunkó, mint az uradnak”

– osztotta meg véleményét az egyik kommentelő.

„Nem értem, miért kell ennyire nyilvánosan élni a nagy szerelmi életet, mikor mindenki tudja, hogy Norbi nagyon nem szent [...] Nem kell játszani a kirakatot, én látom, te tartasz kb. mindent a kezedben, erős nő vagy, és minél tökéletesebb életet próbáltok mutatni, annál erőltetettebb az egész”

– olvasható egy másik hozzászólásban.

„Nincs joga még Norbinak sem mások bírálásához, és leírásához! Mindenki olyan életet él, amilyet akar. Ha így megtámadja a népet és az átlag embereket, nem puszit fog kapni, hanem viszont támadást, tudod, a legjobb védekezés a támadás. Norbinak az ország nagyrészétől bocsánatot kéne minimum kérnie!”

– írta egy harmadik ember.

Itt lehet megnézni Schobert Norbi posztját:

Borítókép: Rubint Réka / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)