Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Esőben simult egymáshoz Tóth Andi és Szabyest, úgy látszik működik köztük a kémia

Esőben simult egymáshoz Tóth Andi és Szabyest, úgy látszik működik köztük a kémia

Színes

Esőben simult egymáshoz Tóth Andi és Szabyest, úgy látszik működik köztük a kémia

Színes

Promotions 09:39

Igen erotikusra sikeredett Tóth Andi és Szabyeste közös videoklipje, a Zavarodott, ami vasárnap debütált a YouTube-on. Az énekesek nem fogták vissza magukat, és jól látszik, hogy működik köztük a kémia.

Toth Andi és Szabyest aztán nem fogták vissza magukat a "Zavarodott" című közös duettben. A klip nagyon fülledt és erotikus lett, és nehéz nem észrevenni, hogy az énekesek között működik a kémia. Andi és Szabyest a TV2 reggeli műsorában, a Mokkachino-ban meséltek a duett és a klipforgatás részleteiről.

Szabyest elmondta, hogy ő szerette volna elkészíteni a dalt és egy olyan karatkerikus hangot kereset, mint amilyen Andinak van. Fel is kérte az énekesnőt, hogy dolgozzanak együtt, aki akkor pont a Sztárban Sztárban versenyzett, de örömmel igent mondott a felkérésre, így el is kezdtek dolgozni a duetten. 

A dal megszületése után egyértelmű volt számukra, hogy egy erotikus hangulatú, szerelmes klipet fognak készíteni. Az énekesek elmesélték, hogy annyira érezték egymást, hogy a klip esős jelenetét elsőre sikerült felvenni a forgatáson. 

Szabyest azt is elárulta, hogy amikor Andira ránézett teljesen beleélte magát abba, hogy egy párt alkotnak az énekesnővel. A rajongók persze elkezdtek találgatni, hogy több is van köztük, mint szimpla munkakapcsolat. Hogy ebből mi az igaz, nemsokára kiderül, addig is vessünk egy pillantást a szerelmes klipre. 

Borítókép: Youtube/Szabyest