promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrorisztikus mészárlásra gyanakodtak, lecsaptak a rendőrök
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy kétgyermekes anyuka házában találtak egy igazán zavarba ejtő dolgot.

Rendőrök razziáztak egy kétgyermekes anyukánál, miután valami borzasztó dolgot észleltek a háza udvarán. Tíz zsaru fogta körbe az angol Cara Louise otthonát, akiről azt feltételezték, hogy gyilkosságot követett el. Az „áldozat” becsomagolva feküdt a házfalnak támasztva.

Fotó: Twitter

„Futva érkeztem haza az iskolából, és rémülten észleltem a két rendőrautót”

– elevenítette fel a történteket a 28 éves hölgy, aki egy vaklárma miatt került kellemetlen helyzetbe. Mint kiderült, a Halloweenről megmaradt, gondosan becsomagolt bábu miatt szálltak ki a hatóságok. A kellék már november óta ott hevert a fal mellett, de csak most okozott bonyodalmat.

A szomszédoknak vált gyanússá a szemetes zsákokba csomagolt alak, és rögtön tárcsázták is a rendőrséget. A hatósági szóvivő később elmondta a sajtónak, hogy komolyan kellett venniük a bejelentést, ezért szálltak ki nagy erőkkel.

Az anyuka 5 éves kisfia volt az igazi ludas, aki annyira megszerette a bábut, hogy egyelőre nem akarták kidobni. Viszont meg kellett ígérniük, hogy jobban elrejtik a kíváncsi szemek elől. Cara Louise és az örökké gyanakvó rendőrök között azért még lezajlott egy érdekes párbeszéd a végén:

– Hogyan gondolhatták, hogy ez egy holttest lehet ilyen rövid lábakkal?

– Akár le is vághatta őket.

– Ezek szerint ellenőrizték a kukámat is?

– Kellett volna?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás