Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy bombanő szerint a gyorsételek és édességek sem ellenségei a kockahasnak

Egy bombanő szerint a gyorsételek és édességek sem ellenségei a kockahasnak

Színes

Egy bombanő szerint a gyorsételek és édességek sem ellenségei a kockahasnak

Színes

Promotions 06:06

Végre valaki kimondta: nincsenek jó és rossz ételek, bármitől lehet sportos alkatunk.

Egy személyi edző azt állítja, hogy a kockahasát a napi három csokis fánknak is köszönheti. Aki erre felkapta a fejét, az biztosan örömmel hallja, hogy a 31 éves Roxy Sullivan emellett a gyorsételektől, a csokoládétól és az alkoholtól sem tartja távol magát.

Olyannyira nem, hogy mindezeket ügyesen beillesztette a napi kalóriabeviteli táblázatába, és így már nem kell semmiről sem lemondania. A hölgy szerint mértékkel bármit lehet fogyasztani, egyetlen enni- és innivaló sem összeegyeztethetetlen az izmos, kidolgozott testalkattal.

„Miért mellőzném azokat az ételeket, amiket szeretek? Ez nonszensz, és eleve kudarcra ítéli a sportosabb alkatra vágyókat. Ugyanakkor egyetlen kliensemet sem biztatom arra, hogy hozzám hasonlóan cselekedjen. De alkalmaként azért nyugodtan megtehetik”

– szólt az edzők szájából szokatlanul hangzó tanács.

Fotó: instagram.com/roxysullivan_

Roxy szerint minden azon múlik, mennyit fogyasztunk egy adott táplálékból. Nem kell szerzetesnek lenni a tökéletes alakhoz, de azért nem kell túlzásba sem vinni az evés-ivást.

„Sokan jönnek hozzám olyanok, akik semmit sem tudnak a helyes táplálkozásról, viszont napokig, hetekig folytatnak extrém szigorú diétát, utána pedig természetesen lemorzsolódnak”

– mesélt el egy tipikus példát a szabadúszó személyi edző. Aki szerint a legnagyobb veszélyt a lelkesedés elvesztése jelenti, hiszen akik feladják a sportot, és visszatérnek a régi szokásaikhoz, általában további pluszsúlyt szednek magukra, ami csak még jobban elkeseríti őket.

Borítókép: instagram.com/roxysullivan_