promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet királynő erre a döntésre szánta el magát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit uralkodóház feje, II. Erzsébet királynő úgy döntött, hogy több hónapra elvonul Skóciába. A királynő szeretné egyedül meggyászolni Fülöp herceget. 

Két hónappal a 100. életévének betöltése előtt, április 9-én elhunyt Fülöp edinburgh-i herceg, aki 74 évig volt II. Erzsébet brit királynő hűséges társa. Az uralkodó azóta igyekszik keveset szerepelni, és most egy fontos döntésre szánta rá magát.

Még ebben a hónapban elvonul elutazik Skóciába, hogy egyedül legyen és méltóképpen meggyászolhassa férjét, Fülöp herceget. 

A királynő egyébként minden nyárat a brit királyi család baltimori kastélyban tölt, de most úgy döntött, hogy a hegyek között, a hét hálószobás Craigowan Lodge-ban száll meg a Balmoral Estate-en. II. Erzsébet az ideje nagy részében szeretne egyedül lenni, ám egy rövid időre csatlakozik hozzá Lady Sarah Chatto, Margaret hercegnő lánya is -írja a Daily Mail.

Pár napja az a pletyka is szárnyra kapott, hogy a királynő egészségi állapota nincs rendben. II. Erzsébet korábban a brit kormány törvényalkotási programját ismertette, ami az első hivatalos beszéde volt Fülöp halála óta. 

A beszéd során nehéz volt nem észrevenni, hogy nincs jó állapotban, vékonyabb, és sápadtabb lett, valamint beszéde is akadozott. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás