Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

II. Erzsébet királynő erre a döntésre szánta el magát

II. Erzsébet királynő erre a döntésre szánta el magát

Színes

II. Erzsébet királynő erre a döntésre szánta el magát

Színes

Promotions 15:15

A brit uralkodóház feje, II. Erzsébet királynő úgy döntött, hogy több hónapra elvonul Skóciába. A királynő szeretné egyedül meggyászolni Fülöp herceget. 

Két hónappal a 100. életévének betöltése előtt, április 9-én elhunyt Fülöp edinburgh-i herceg, aki 74 évig volt II. Erzsébet brit királynő hűséges társa. Az uralkodó azóta igyekszik keveset szerepelni, és most egy fontos döntésre szánta rá magát.

Még ebben a hónapban elvonul elutazik Skóciába, hogy egyedül legyen és méltóképpen meggyászolhassa férjét, Fülöp herceget. 

A királynő egyébként minden nyárat a brit királyi család baltimori kastélyban tölt, de most úgy döntött, hogy a hegyek között, a hét hálószobás Craigowan Lodge-ban száll meg a Balmoral Estate-en. II. Erzsébet az ideje nagy részében szeretne egyedül lenni, ám egy rövid időre csatlakozik hozzá Lady Sarah Chatto, Margaret hercegnő lánya is -írja a Daily Mail.

Pár napja az a pletyka is szárnyra kapott, hogy a királynő egészségi állapota nincs rendben. II. Erzsébet korábban a brit kormány törvényalkotási programját ismertette, ami az első hivatalos beszéde volt Fülöp halála óta. 

A beszéd során nehéz volt nem észrevenni, hogy nincs jó állapotban, vékonyabb, és sápadtabb lett, valamint beszéde is akadozott. 

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria