promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi meglepően büszkén reagált az őt ért támadásokra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi pontosan tudja, hogy bőven vannak, akik szeretik, és olyanok is, akik utálják őt, de mégis büszke arra, amit elért.

Általában botrányt botrányra halmoz a helyenként egészen sértőnek tűnő kijelentéseivel Schobert Norbi, de úgy tűnik, hogy ő ezzel tökéletesen tisztában van, és szinte direkt provokálja az embereket annak érdekében, hogy az egészséges életmód útjára tereljen mindenkit.

Az biztos, hogy ő egy igazán különleges jelenség, és nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni mellette, ugyanis akármennyire antipatikusnak tartják őt egyesek, mégis sikerült felépítenie az utóbbi években egy sikeres birodalmat, ami nemrég egy újabb mérföldkőhöz érkezett.

„Olyan büszke vagyok. Kész az új franchise központunk és rengeteg top kategóriás Norbi Update nyílik! Van aki szeret, van aki utál. Elfogadom. Őszinte. A ledobott kilókat és a finom kajákat nem lehet elvitatni....”

– írta Schobert Norbi, aki ezzel a bejegyzéssel nemcsak a büszkeségének okát árulta el, hanem az őt ért támadásokra is reagált.

A fitneszguru élete elég aktív, hiszen pár hete a „csimpánzcsöcs”-botránnyal hívta fel magára a figyelmet, amiért rengeteg támadást kapott, aztán 50 éves lett, majd a népszerű humorista, Bagi Iván kért tőle segítséget a fogyásban, akivel elég jól haladnak, ugyanis Schobert Norbi mindössze két hét alatt 7 kilótól szabadította meg őt.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás