promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pénz vagy erkölcs? Milliomosokat csábíthatunk egy új társkeresőn
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég indult a legelső olyan társkereső, ami azt ígéri, hogy valódi luxus kapcsolatokat köthetsz rajta. Az oldalon megtalálható "Million"-ok valóságos nagyágyúk - állítólag. De itt nem csak sugar daddy-k vannak, hanem sugar mommy-k és sugar baby-k, illetve és a sugar boy-ok is.

Ezek azok a kifejezések, amik lassan a magyarban is megmaradnak. De mit jelentenek? Fiatal lányok idősebb, gazdag férfiakat keresnek, akik támogatni tudják őket. De ne legyünk kirekesztőek, ugyanúgy van olyan, hogy fiatalabb fiúk keresnek idősebb hölgyeket, akik magasabb életszínvonalat biztosítani.

Ezek a kapcsolatok nem a szerelemről szólnak, olyasmi inkább, mint egy üzlet. Mind a két fél "profitál" a kapcsolatból. Sokaknak nem fér bele a dolog, de akiknek igen, azok állítják, sokat nyernek egy ilyen "prémium kapcsolatból" 

A milliomosok.hu célja, hogy megtalálják egymást a párok, azok a fiatalok, akik "támogatót" keresnek megtalálják a megfelelő embert rá, illetve azok a "támogatók", akik "támogatásra váró" fiatalokat keresnek, ők is megtalálhassák az "igazit".

Többen többféle indokot mondanak, miért is keresnek sugar daddy-ket: vannak, akik egyetemi tandíjat szeretnének fizetni, vannak, akik a legújabb ruhákat, ékszereket szeretnék, de vannak, akik csak utazni szeretnének, vannak olyanok is, akik pedig igazi instagram kompatibilis életformát szeretnének.

A honlapon azt ígérik, hogy lesz egy beépített csalásellenes rendszer, ami védeni fogja a felhasználókat, de sok kapcsolati forma közül is lehet majd választani. Lesz, ahol az "üzlet" lesz a lényeg, de lesz, amikor az ember a férjét vagy a feleségét keresheti majd. De olyan funckiót is építenek bele, ahol egy-két órán belül összejöhet a találkozó. A cég azonban sokszor, sok helyen hangoztatja, hogy a "sugar-kapcsolat" nem prostitúció, hiszen itt egy prémium szolgáltatásról van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás