Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Órákon múlt Fásy Ádám élete

Órákon múlt Fásy Ádám élete

Színes

Órákon múlt Fásy Ádám élete

Színes

Baranyecz János 13:33

Fásy Ádám rosszul lett, de csak a felesége unszolására ment el orvoshoz, és gyakorlatilag ennek köszönheti az életét, ugyanis szinte azonnal műteni kellett.

A Zeneexpressz és a Fásy Mulató mögött álló előadó és műsorvezető, Fásy Ádám több nappal ezelőtt lett rosszul, ugyanis fájt a mellkasa és zsibbadt a bal karja, de ő azt hitte, hogy csak megfázott. Később leverte a víz, de még ennek sem tulajdonított komoly jelentőséget, majd az aggódó felesége rávette, hogy menjen el orvoshoz – és nagyon jól tette, ugyanis ezzel megmentette az életét.

„Rákötött egy EKG-gépre, és amint meglátta az adatokat, közölte: irány a kórház, mégpedig mentővel. A Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájára vittek be, ahol sokkoló hírt kaptam: egy-két órán múlt az életem. Mint kiderült, a szívem az akkori állapotában maximum egy napot bírt volna még ki. A hét végét már nem értem volna meg, szívrohamom volt”

– árulta el Fásy Ádám a Blikknek.

A híresség szerencsére már jobban van és nagyon hálás, hogy időben sikerült kezelni a problémát, hiszen sokáig szeretne még élni.

Fásy Ádámon komoly beavatkozást hajtottak végre, és kiderült, hogy valószínűleg már korábban is volt infarktusa, csak eddig nem tudott róla:

„Két koszorúeremmel is baj volt, az egyik teljesen el volt záródva, a másik úgy ötvenszázalékosan működött. Kitisztították az ereket és két sztentet ültettek be. A vizsgálat megállapította, hogy szívizomelhalásom van, valószínű korábban már volt egy hasonló infarktusom.”

Borítókép: Fásy Ádám / youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria