Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Wilio: több ezer szolgáltató várja, hogy segíthessen Önnek

Wilio: több ezer szolgáltató várja, hogy segíthessen Önnek

Színes

Wilio: több ezer szolgáltató várja, hogy segíthessen Önnek

Színes

Promotions 15:19

Nehéz dolog ma jó és megbízható szakembert találni. Persze csak akkor, ha rossz helyen keresgélünk. Ha szakértőt keresünk, akkor egyszerű a megoldás.

Hányszor éreztük azt az életünk során, hogy bárcsak ne azt a szobafestőt, burkolót, kőművest hívtuk volna, aki hetekig piszmogott a munkán, ami ráadásul még csak el sem nyerte a tetszésünket? Vagy hány alkalommal estünk abba a hibába, hogy előleget adtunk az ácsnak, a bádogosnak, a villanyszerelőnek, aztán se híre, se hamva nem volt. Telefonon és személyesen sem tudtuk elérni, vagy ha igen, folyton csak hitegetett, de sem őt, sem pedig a pénzünket nem láttuk soha többé?

A Wilio segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk azt a szakembert, akinek a nevét az imáinkba foglaljuk. Mert nem csak precízen dolgozott, de a megbízhatóság szobrát is róla lehetne megformázni.

Miért pont a Wilio? 

A Wilio forradalmi újítást hozott létre a szolgáltatások terén. Egy olyan platformot valósított meg, ahol a szolgáltatást keresők és a szakemberek találkozhatnak. Ha a Wilio szolgáltatásait használjuk, nem kell többé napokat, heteket, netalántán hónapokat várni egy-egy szakemberre, hiszen pillanatok alatt találhatunk egy kőművest, egy gipszkarton szerelőt, vagy éppen egy hidegburkolót, de a kazánszerelő keresés is egyszerű és sikeres lehet a Wilio segítségével.

Milyen előnyökkel számolhatunk, ha a Wilio-t választjuk? 

A Wilio majd’ 30.000 szolgáltatóval rendelkezik Szlovákia és Magyarország területén.

A megbízóik számára a szolgáltatásuk ingyenes. Nem kell rejtett költségekkel számolnunk. A Wilio „összehoz” bennünket a megfelelő szakemberrel és nekünk csakis az elvégzett munkáért kell fizetnünk.

A Wilio oldalán gyorsan és egyszerűen találhatunk olyan szakembert – például szobafestőt, villanyszerelőt, lakatost, ezermestert – akit más módon csak nehezen találnánk. Be kellene vetnünk az összes ismerősünket, végig kellene böngésznünk az internetet és még akkor sem biztos, hogy az adott szakember rábólint a projektre.

Miután regisztráltunk – ez mindenképpen szükséges lépés – és körvonalaztuk, hogy milyen munkára, milyen szakembert keresünk, akár 5 percen belül megérkezhet az első ajánlat, miután a szakember a projektek sokaságából, a miénket választotta ki.

Mindössze 4 lépés és nem kell többé aggódnunk

Ahhoz, hogy a megbízók és a szolgáltatók kapcsolatba léphessenek egymással, mindössze regisztrálniuk kell a Wilio oldalán. Majd létre kell hozni az úgynevezett projektet. Itt kell leírni az összes információt, amit a szakembernek látnia kell, hiszen ettől is függ, hogy rábólint a munkára. Minél részletesebben vázoljuk a munka jellegét, annál könnyebben találunk profi szakembert a munkálatok elvégzésére. A várakozási időben érkeznek a szolgáltatók ajánlatai.

www.wilio.hu oldalon nagyon sokféle szolgáltató közül válogathatunk. A szolgáltató is meg tudja nézni a megbízó adatlapját, de a megbízó is le tudja ellenőrizni a szolgáltató korábbi munkáit és az értékeléseit. Ha megbízó és szolgáltató egymásra talált, akkor már csak az időpontban és az árban kell megegyezniük.

A felhasználók pozitívan jeleznek vissza

A felhasználók mintegy 91 %-a pozitívan értékeli a Wilio alkalmazását. Már önmagában ez is egy remek indok arra, hogy mi is kipróbáljuk, mennyire könnyen találhatunk egy olyan szakembert, aki rendbe teszi a kertünket, felújítja a konyhánkat, vagy végre pihenésre alkalmassá varázsolja a teraszunkat. A kezdet óta már 197.000 megbízó és szolgáltató töltötte le a Wilio alkalmazását. Ennél jobb ajánlólevél talán nem is kell.