promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Wilio: több ezer szolgáltató várja, hogy segíthessen Önnek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nehéz dolog ma jó és megbízható szakembert találni. Persze csak akkor, ha rossz helyen keresgélünk. Ha szakértőt keresünk, akkor egyszerű a megoldás.

Hányszor éreztük azt az életünk során, hogy bárcsak ne azt a szobafestőt, burkolót, kőművest hívtuk volna, aki hetekig piszmogott a munkán, ami ráadásul még csak el sem nyerte a tetszésünket? Vagy hány alkalommal estünk abba a hibába, hogy előleget adtunk az ácsnak, a bádogosnak, a villanyszerelőnek, aztán se híre, se hamva nem volt. Telefonon és személyesen sem tudtuk elérni, vagy ha igen, folyton csak hitegetett, de sem őt, sem pedig a pénzünket nem láttuk soha többé?

A Wilio segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk azt a szakembert, akinek a nevét az imáinkba foglaljuk. Mert nem csak precízen dolgozott, de a megbízhatóság szobrát is róla lehetne megformázni.

Miért pont a Wilio? 

A Wilio forradalmi újítást hozott létre a szolgáltatások terén. Egy olyan platformot valósított meg, ahol a szolgáltatást keresők és a szakemberek találkozhatnak. Ha a Wilio szolgáltatásait használjuk, nem kell többé napokat, heteket, netalántán hónapokat várni egy-egy szakemberre, hiszen pillanatok alatt találhatunk egy kőművest, egy gipszkarton szerelőt, vagy éppen egy hidegburkolót, de a kazánszerelő keresés is egyszerű és sikeres lehet a Wilio segítségével.

Milyen előnyökkel számolhatunk, ha a Wilio-t választjuk? 

A Wilio majd’ 30.000 szolgáltatóval rendelkezik Szlovákia és Magyarország területén.

A megbízóik számára a szolgáltatásuk ingyenes. Nem kell rejtett költségekkel számolnunk. A Wilio „összehoz” bennünket a megfelelő szakemberrel és nekünk csakis az elvégzett munkáért kell fizetnünk.

A Wilio oldalán gyorsan és egyszerűen találhatunk olyan szakembert – például szobafestőt, villanyszerelőt, lakatost, ezermestert – akit más módon csak nehezen találnánk. Be kellene vetnünk az összes ismerősünket, végig kellene böngésznünk az internetet és még akkor sem biztos, hogy az adott szakember rábólint a projektre.

Miután regisztráltunk – ez mindenképpen szükséges lépés – és körvonalaztuk, hogy milyen munkára, milyen szakembert keresünk, akár 5 percen belül megérkezhet az első ajánlat, miután a szakember a projektek sokaságából, a miénket választotta ki.

Mindössze 4 lépés és nem kell többé aggódnunk

Ahhoz, hogy a megbízók és a szolgáltatók kapcsolatba léphessenek egymással, mindössze regisztrálniuk kell a Wilio oldalán. Majd létre kell hozni az úgynevezett projektet. Itt kell leírni az összes információt, amit a szakembernek látnia kell, hiszen ettől is függ, hogy rábólint a munkára. Minél részletesebben vázoljuk a munka jellegét, annál könnyebben találunk profi szakembert a munkálatok elvégzésére. A várakozási időben érkeznek a szolgáltatók ajánlatai.

www.wilio.hu oldalon nagyon sokféle szolgáltató közül válogathatunk. A szolgáltató is meg tudja nézni a megbízó adatlapját, de a megbízó is le tudja ellenőrizni a szolgáltató korábbi munkáit és az értékeléseit. Ha megbízó és szolgáltató egymásra talált, akkor már csak az időpontban és az árban kell megegyezniük.

A felhasználók pozitívan jeleznek vissza

A felhasználók mintegy 91 %-a pozitívan értékeli a Wilio alkalmazását. Már önmagában ez is egy remek indok arra, hogy mi is kipróbáljuk, mennyire könnyen találhatunk egy olyan szakembert, aki rendbe teszi a kertünket, felújítja a konyhánkat, vagy végre pihenésre alkalmassá varázsolja a teraszunkat. A kezdet óta már 197.000 megbízó és szolgáltató töltötte le a Wilio alkalmazását. Ennél jobb ajánlólevél talán nem is kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás