Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rettenetes dolog történt Pápai Jocival, azonnal kellett cselekedni

Rettenetes dolog történt Pápai Jocival, azonnal kellett cselekedni

Színes

Rettenetes dolog történt Pápai Jocival, azonnal kellett cselekedni

Színes

Baranyecz János 09:39

Borzalmasan végződött Pápai Joci teniszedzése, ugyanis az énekes rosszul lett, és be kellett vinni a sürgősségire, ahol aggasztó híreket kapott.

Pápai Jocit először a Megasztár második szezonjában ismerhettük meg, ahol egyből lenyűgözte a közönséget a remek hangjával. Később a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte hazánkat, a siker pedig egészen tavalyig töretlen volt, ugyanis a járvány neki is betett, ráadásul decemberben ő is elkapta a koronavírust.

Az énekes úgy érezte, hogy már teljesen meggyógyult, ezért nemrég elment egy teniszedzésre, ahol csúnyán túlhajtotta magát és végül a sürgősségin kötött ki emiatt.

„Lezsibbadt a két kezem, a nyelvem, rosszul lettem, leeshetett a vércukrom is. Azonnal hazaindultam, majd megmértük a vérnyomásom, ami nagyon alacsony volt, ezért hívtuk az orvost. Azt mondta, azonnal menjek be a sürgősségire, mert ez a koronavírus-fertőzés után nem tréfadolog. Szerencsére megúsztam a hosszabb kórházi tartózkodást, de javasoltak egy átfogó kivizsgálást, amit el is kezdtem. A sürgősségin az orvos azt mondta, ezek poszt-Covid-tünetek, ezért most visszavettem a tempóból”

– árulta el Pápai Joci a Blikknek.

A híresség szerencsére már jobban van és bízik abban, hogy hamarosan újra színpadra állhat, hiszen lelkileg és anyagilag is nagy szüksége van a zenészeknek a fellépésekre.

Pápai Jocit amúgy hamarosan a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában láthatjuk, ahol Majka, Tóth Gabi és Köllő Babett mellett lesz zsűritag:

Borítókép: Pápai Joci / Profimedia