promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamela mindenkit átvert?
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Hódi Pamela alaposan átvert mindenkit. Legalábbis ezt feltételezi az egyik követője.

Félreértés ne essék, valóban megszületett Hódi Pamela és Tóth Bence második kislánya. Mind a baba, mind az édesanya jól vannak, sőt, már otthon is vannak.

A modell-influenszer még múlt hét pénteken rakta ki az Instagram-oldalára, hogy egy kis időre el kell köszönnie a rajongóktól, mert mennek a kórházba.

„Most egy kis időre elköszönök Tőletek, mert elérkezett a napja annak hogy átvegyük Istentől az ajándékunkat”

- írta az alábbi képéhez Pamela.

Vasárnap aztán egy 24 óráig látható Insta Story-ban tudatta tudatta követőivel, hogy megszületett a kislányuk, és már otthon is vannak mindhárman.

Ez hamar gyanús is lett az egyik kommentelőnek, aki szerint Pamela korábban szült már, mint ahogy a közösségi oldalán kommunikálta.

„Gratulálok Pami! Viszont lenne egy kérdésem: ha pénteken szültél császárral, hogy a fenébe mehettél haza már a hétvégén? Hiszen, ha jól tudom, császárnál minimum három-négy napot bent tartanak a dokik a kórházban. Szerintem korábban jött a pici, szerdán vagy csütörtökön. Csak direkt raktad ki később a kórházas posztot. Mindenesetre jó egészséget nektek”

Bár azt nem tudni, hogy a kommentelő honnan szerezte az információt, hogy Pamela második gyermeke is császármetszéssel jött a világra, hiszen erről sehol sem lehet olvasni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás