Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mihalik Enikő anyaszült meztelenül mutatta meg terhes pocakját – fotó

Mihalik Enikő anyaszült meztelenül mutatta meg terhes pocakját – fotó

Színes

Mihalik Enikő anyaszült meztelenül mutatta meg terhes pocakját – fotó

Színes

Promotions 06:06

Mihalik Enikő a múltkori meztelenkedése után ismét levetkőzött, hogy mindenki megcsodálhassa a fedetlen terhes pocakját.

Gyönyörű modellünk, Mihalik Enikő elég nagy port kavart, mikor pár héttel ezelőtt kirakott magáról egy képet, amin teljesen pucéran mászkál egy kertben. A visszajelzések alapján sokan úgy gondolták, hogy szexi, amiért terhes pocakkal meztelenkedik, de akadtak olyanok is, akik szerint egyenesen ízléstelen ez a viselkedés – így egy elég komoly beszélgetés alakult ki a témával kapcsolatban.

Úgy látszik, hogy Mihalik Enikő ismét készen áll a „polgárpukkasztásra”, ugyanis megint posztolt egy fotót, amin egyetlen ruhadarab sem fedi a testét – ezzel pedig újra megvillantotta szépen gömbölyödő terhes pocakját az egész világ számára, hogy így bizonyítsa: senki sem lesz kevésbé nőies azért, mert várandós.

Hamar kiderült, hogy ezzel az üzenettel többen is egyet tudnak érteni, hiszen Mihalik Enikő fotóját nem sokkal a kirakása után máris több mint 10 ezer ember kedvelte, ez pedig elég nagy teljesítmény, szóval ezek alapján bevált a manöken stratégiája.

Itt lehet megnézni Mihalik Enikő meztelen képét, persze csak saját felelősségre:

Borítókép: Mihalik Enikő / Profimedia