promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Robert Downey Jr.
Borítókép:  Robert Downey Jr. / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt közölt a Marvel-filmek Vasembereként ismert Robert Downey Jr., ugyanis egy olyan ember halt meg a környezetében, aki igazán közel állt hozzá.

Robert Downey Jr. az 1980-as, 1990-es években hatalmas sztár volt, majd lecsúszott, ivott, drogozott és árnyéka lett önmagának. Végül a szerelme és a barátai segítségével összeszedte magát, majd 2008-ban a Vasember című filmmel teljesen új löketet adott a pályafutásának, ma pedig Hollywood egyik legbefolyásosabb embere, akit milliók imádnak.

Robert Downey Jr. most rettenetes dolgot osztott meg követőivel, ugyanis 52 évesen, egy autóbaleset következtében meghalt az egyik legjobb barátja, a jobbkeze, Jimmy Rich, akit valódi testvéreként szeretett.

A férfi végig ott volt a színész mellett a legnehezebb időszakban, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy sikerüljön letennie a kábítószereket, ráadásul az asszisztenseként is támogatta őt az utóbbi években, így az egész Marvel-család gyászolja őt.

Chris Hemsworth, Gwyneth Paltrow, Chris Pratt, Mark Ruffalo, Josh Brolin, Jeremy Renner és Jack Black is kifejezték őszinte sajnálatukat Jimmy Rich halála miatt, hiszen mindannyian ismerték és szerették őt. Állítólag fantasztikus, jóhumorú ember volt, aki másokat inspirált és folyton szeretetet árasztott magából.

Itt lehet megnézni Robert Downey Jr. megható búcsúját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás