promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő akciókkal támad az Aldi, miközben felrobbantották a netet - döbbenetes kommentcunami söpört át az oldalukon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokaknak tetszik az Aldi kommunikációja, de vannak olyanok, akiknek nem.

Nagy-Britanniában a marketingmesterek a legviccesebb áruháznak az Aldi-t tartják, a humorral (néha pedig a világ kifordításával) kommunikáló cég kommunikációjáról pedig már komoly tanulmányok is születtek a szigetországokban.

Az Aldi-t idehaza is imádják, a Facebook-oldaluk csordultig tele vidám emberekkel, akik az Aldi-hoz való viszonyukat lájkcunamikkal is kifejezik. Azért ez mégis mesteri? Persze azért a humor mögött mégis csak a pénztárcánkra megy ki a játék, bármennyire is humorral közelítünk a marketing felől. Így hát vannak olyanok is, akik maró gúnnyal illetik az áruház kreatív dobásait.

Az Aldi nemrégiben egy reppelős reklámfilmmel rukkolt elő, amiben a visszatérő üzenet egyértelmű, "megveszünk mindent is Aldi áron". Ezért megyünk az Aldi-ba, nem?

Az Aldi Facebook oldalán rendesen gyűlnek a lájkok, a hozzászólások és a megosztások is. Az emberek önként osztanak meg egy reklámot, azért ez nem rossz teljesítmény, nem? A hozzászólások jó része isteníti a reklámfilmet, sokan azt mondják, hogy imádják a megközelítést, és bár nem szeretik a reklámokat, ez nagyon betalált.

És még mit mondanak?

"Fergeteges. Mesteri. Szenzációs. Parádés."

Sokan megjegyzik, hogy biztos, hogy a hétvégén be fognak nézni egy Aldiba, miközben egyesek azt mondják, hogy órák óta ezt a pár rímet dúdolják.

Szerintetek is zseniális? Na de mennyire? Még több kommentet IDE kattintva olvashattok.

És akkora végére pár akciós termékhez szóvicc az idei hétre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás