promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván meghízott Mark Wahlberg, pedig pár hete még izompacsirta volt – fotó
Borítókép:  Mark Wahlberg / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen képet rakott ki magáról az izmos testével elhíresült Mark Wahlberg, ugyanis rengeteget hízott az utóbbi hetekben, de megvolt rá az oka.

A Transformers-széria, Az olasz meló, A tégla és egyebek között a Ted sztárja, Mark Wahlberg Hollywood egyik ügyeletes szépfiúja és akcióhőse, aki időnként nem fél megvillantani a kockahasát sem egy-egy filmben. A jóképű színész egy időben még modellkedett is, és híres arról, hogy mennyire jó kondiban tartja magát, de most olyan képeket rakott ki magáról, amik egyenesen sokkolták a rajongóit.

Mark Wahlberg megmutatta, hogy három héttel ezelőtt még kidolgozott felsőtesttel rendelkezett, és úgy nézett ki, mint egy igazi sportember, most viszont meghízott, pocakot eresztett és szinte felismerhetetlen lett – de nem kell aggódni, csak egy szerep miatt szedett fel jópár kilót.

A világsztár éppen a Rosalind Ross által írt és rendezett Father Stu (vagyis Stu atya) című filmet forgatja Mel Gibsonnal. Mark Wahlberg egy olyan embert alakít az alkotásban, aki fiatalon a bokszhoz nyúl, hogy kiadja magából a feszültséget, majd lesérül, ezért színészkedni kezd, utána pedig olyan súlyos motorbalesetet szenved, hogy teljesen átgondolja az életét és pap lesz belőle.

Ezek alapján Mark Wahlberg nem a könnyebbik utat választotta, hanem vállalta a drasztikus testi átalakulást a szerep kedvéért, szóval biztos, hogy hisz az érdekesnek ígérkező projektben, ami jó eséllyel jövőre kerül a mozikba.

A színész amúgy kifejezetten élvezte a hízási folyamatot, ugyanis már évek óta szigorú diétán van, így most minden létező ételre rátette a kezét, és rendesen kiélte magát – aztán majd később ledolgozza a felesleget.

Íme a durva fotók, amik mindössze három hét különbséggel készültek, ráadásul elvileg még ennél is kövérebb lesz (magához képest) Mark Wahlberg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás