promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pásztor Annának megmarkolták a melleit, ezért ő kiharapott egy darabot a férfi kezéből – videó
Borítókép:  Pásztor Anna / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon durva történetet mesélt Pásztor Anna a Brékingben, ugyanis egyszer kiharapott egy darabot egy férfi kezéből, miután az egy buliban rámarkolt a melleire.

Az Anna and the Barbies frontembere, Pásztor Anna volt a Life TV-n futó Bréking című műsor vendége, ahol egyenesen sokkolta az embereket az egyik történetével. Az énekesnő elmesélte, hogy nagyjából a Gyáva forradalmár című lemezük megjelenésekor (aminek a borítóján félmeztelenül szerepel) Tóth Vera elvitte őt az egyik fellépésére, ahol leginkább fiatal ügyvédbojtárokból állt a közönség, és egy kis iszogatás után eléggé elfajult az after party.

Az egyik férfi valamiért úgy gondolta, hogy jó ötlet kéretlenül megmarkolni Pásztor Anna melleit, de végül nagyon ráfázott, ugyanis a híresség határozottan kifordította az ujját, majd konkrétan kiharapott a kezéből egy darabot.

A férfi kezét össze kellett varrni, az akkor 35 éves Pásztor Anna pedig hiába kért bocsánatot még a helyszínen az esetleges „túlkapásért”, nagyon aggódott, hogy csúnyán beperli őt emiatt. De végül nem így lett, sőt, később még igazat is adott neki az ügyvédbojtár, és aláíratta vele a kötését. Évek múlva pedig amikor összefutottak, még mutogatta is neki az esetből megmaradt sebhelyét, szóval úgy látszik, hogy szent a béke.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Brékingből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás