Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
Botrányosan hangos az ágyban, a szomszédok is megszólták már a színésznőt

Botrányosan hangos az ágyban, a szomszédok is megszólták már a színésznőt

Színes

Botrányosan hangos az ágyban, a szomszédok is megszólták már a színésznőt

Színes

Promotions 10:10

A legkínosabb pillanatokat a barátai mamáival szemben kellett emiatt átélnie.

A 23 éves Saffy Dalencia színésznőként egyelőre nem sok babért aratott le, a szomszédjai körében azonban máris közismert. Bevallása szerint ugyanis olyan hangos az ágyban, hogy ezt számtalanszor szóvá teszik neki a közelében élők.

Fotó: Saffy Dalencia

A szőkeségnek havonta legalább egy panaszt kell végighallgatnia, de nem tud lemondani zavarba ejtő szokásáról, mert mint mondja

„sokkal élvezetesebb hangosan szexelni”.

Saffy szerint a gyönyör ilyen leplezetlen átélése arra is utal, hogy jól érzi magát a bőrében. Persze, ez alkalmanként kínos pillanatokat szül, néhány exének a mamája például kifejezetten rosszallóan tekintett rá a zajos lepedőcsaták után. Az egyik lakótársa pedig rémülten arra gondolt, hogy a lánynak komoly fájdalmai lehetnek, ha így kiabál.

„Mit mondhatnék? Igazából nem tehetek róla”

– jelentette ki őszintén Saffy a Mirrornak, hozzátéve, hogy többször is megpróbálkozott már csendesebben szerelmeskedni.

„Az egyik barátomat még arra is megkértem, hogy tapassza a tenyerét a számra. De ez sem segített, sokkal élvezetesebb, ha közben kiengedhetem magamból a kiáltást”

– ismerte el a színésznő. Aki 19 éves koráig közönséges csendes szexelőnek számított, ám az egyetemi évek felnyitották a szemét, és megtanulta tudatosabban átélni a gyönyöröket. Az előjátéknál még ma is szinte szótlan, de ahogy közeleg az orgazmus, úgy válik egyre hangosabbá.

„Azt tanácsolom a többi nőnek is, hogy ne fojtsák magukba. Szabadítsák fel magukat, és ha ez hangoskodással jár, akkor legyen úgy!”

– zárta kiselőadását a szőkeség.

Borítókép: Saffy Dalencia