promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szegedi Fecsónak öt barátnője volt egyszerre, és mindet ki tudta elégíteni
Borítókép:  LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cserélődtek a nők Szegedi Fecsó életében, és volt olyan, hogy ötöt tartott egyszerre.

Szegedi Fecsó tud igazán kitartó lenni, mert körülbelül egy évig írogatott Géczi Beatrixnek, mire meg tudta hódítani a szívét. A modell annyira bízik ebben a kapcsolatban, hogy Fecsó nevét már a kezére is tetováltatta. Hát, ha valami balul sül el nehéz lesz eltávolítani, de nem lehetetlen.

Fecsó közben mesélt a viharos múltjáról a kapcsolatai terén, és hát azért viharos, mert öt nőt tartani egyszerre egyáltalán nem egészséges, de ő ezt bátran felvállalja. A téma a többnejűség miatt került elő a LifeTV-n.

Az üzletember szerint négy feleséget ugyanúgy meg tudsz unni testileg, mint egyet. Ekkor már kibukott Fecsóból, hogy szeretők kellenek, csajok, és nem feleségek.

„Öt darab barátnőm volt egyszerre, és az csodálatos volt. Jöttem-mentem az országban, mint valami matróz, cserélődtek. Egy multicégnek dolgoztam és jártam az országot minden felé, és mint a jó matróznak, mindig voltak ott barátnőim”

- mesélte a műsorban Fecsó, aki abszolút nem szégyelli ezt az időszakát.

Utána a beszélgetés alatt beleálltak a menstruációba is, ami már roppant kínos vizekre vitte a gondolatmenetet, de eleve az volt az egész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás