promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Metzker Viktória nosztalgiázik, de persze melltartó nélkül teszi – válogatás
Borítókép:  Metzker Viki offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cserháti Tamara is bikinire vetkőzött, de ultradögös fotókat hozunk Victoria Silvstedtről is.

Metzker Viktória egy régi, 12 évvel ezelőtti sorozattal nosztalgiázik, ahol bizony a melltartó is lekerült róla. Több kép van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni! Az egészet még teszt anyagként fotozták a lemezlovas FHM címlapja előtt – végül ez a sorozat nem jelent meg sehol, hanem egy sokkal komolyabb készült.

Szabó Franciska az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik közkedvelt szereplője volt, de egy sérülés sajnos keresztülhúzta a számításait, pedig lett volna esélye a 15 millió forintra. A fitneszmodell le se tagadhatná, hogy Wonder Woman az egyik kedvenc szuperhőse. A jelmezes fotók mellé mutatunk egy nagyon erős hasvillantást is Franciskától.

Cserháti Tamara még 2012-ben zsebelte be a Miss World Hungary címet. Azóta anyuka, és hihetetlen belegondolni, hogy született két gyermeke. Továbbra sem fél megosztani magáról bikinis képeket, mert az alakja még mindig tökéletes.

Már nagyon rég jártunk Victoria Silvstedt Instagramján, és ideje volt, mert rengeteg dögös fotóról maradtunk le. A modell és énekesnő mindig azon van, hogy kielégítse a 800 ezres követőtáborát.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás