promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fiatalkora óta férfiként gondol magára az X-Men színésznője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-díjra jelölt színész, aki tavaly nyilvánosan transznemű személyként coming outolt, nemrég elárulta, hogy már nagyon fiatalon tudta, kicsoda ő valójában.

„Minden transz ember különbözik egymástól, és az én történetem abszolút csak az én történetem. De igen, már kisgyerekkoromban is 100 százalékban fiú voltam” 

– mesélte el a Vanity Fairnek adott interjújában a 34 éves Elliot Page, aki azt is elárulta, hogy gyerekként hamis szerelmesleveleket írt, amiket Jasonként szignózott.

„Életem minden kis részletében tudtam, hogy ki vagyok és hogy kinek ismerem magam. Csak nem tudtam megérteni, miért mondják azt az emberek, hogy »Nem, nem lehetsz fiú, akkor sem, ha idősebb leszel.«”

A témában Page nemrég Oprah Winfrey-nek is adott egy interjút, amely április 30-ától elérhető az Apple TV+-on.

Addig is itt van egy részlet:

Az esernyő akadémia sztárja először 2014-ben vállalta fel nyilvánosan is, hogy meleg, majd tavaly decemberben transznemű férfiként jelent meg.

„Az, hogy itt vagyunk ezekben a borzalmas időlben, amikor a transz emberek szörnyű támadásoknak vannak kittéve, különösen a fiatalabbak, tényleg arra ösztönzött, hogy meg kell ezt tennem [elő kell bújnom]”

 – mondja Page a videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás