promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A macska, akit véletlenül elvittek egy bevásárlásra – a motorháztető alatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A riadt cicus 60 kilométert utazott, de apróbb égési sérülésekkel megúszta a kalandot.

A macskák szeretik a meleg helyeket, különösen akkor, amikor ennyire bizonytalan az időjárás, és a tavaszi napsütést még gyakran váltják kellemetlen hidegek. Egy brit cicus azonban rossz lóra tett, amikor egy autó motorházában talált alkalmasnak vélt zugot magának.

A Bolton News idézett fel egy hihetetlen történet egy Bowie nevű macskáról, amely 60 kilométert utazott egy kocsi motorfedele alatt. A tulajdonosa, Carol Blackburn épp csak kitette kislányát az iskolánál, amikor a szomszédai azt közölték vele telefonon, hogy a hároméves cicusukat véletlenül magukkal vitték a bevásárlásukra.

Fotó: Carol Blackburn

Bowie (amely a felemás színű szemei miatt lett elkeresztelve a hasonlóan kinéző énekes, David Bowie után) alighanem a sárhányó környékén mászott be a fehér Skodába, hogy megtegye a hosszú, és korántsem veszélytelen kirándulást.

A shoppingolni indult szomszédok 110 km/h körül repesztettek az autópályán, a macskának tehát komolyan kapaszkodnia kellett, nehogy kizuhanjon az úttestre. Mivel a motor környéke elég jól le volt szigetelve, csupán kisebb égési sérüléseket szenvedett az út alatt.

A szomszédok rendesek voltak, mert a felfedezés után rögtön hazavitték a rémült tarka szőrmókot.

„Amikor hazaértem, ott dorombolt és sétált a lábam körül, aztán aludt egész nap. Szerencse, hogy túlélte, de nemsokára megmutatom azért egy állatorvosnak is”

– utalt a tulajdonos arra, hogy a kaland akár rosszabbul is végződhetett volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás