promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Labancz Lilla popsija olyan kerek, mintha körzővel rajzolták volna – fotó
Borítókép:  Labancz Lilla / via szeretlekmagyarorszag.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Labancz Lillának nem kell vetkőznie ahhoz, hogy megvadítsa az embereket, ugyanis most olyan feszes rövidnaciban mutatta meg a tökéletes popsiját, hogy azonnal levert minket a víz.

Mindenki emlékszik még a 2009-es Álom.net című förtelmes tinifilmre, ami jelenleg 1,8-as értékeléssel „büszkélkedhet” a 10-ből IMDb-n? Nem baj, ha nem, sőt, talán jobban is jártak azok, akik egy életre elfelejtették. Elég csak annyit tudni, hogy Labancz Lilla volt a főszereplője, aki az utóbbi 12 évben annyira átalakult, hogy konkrétan rá se lehet ismerni.

A modellként is tevékenykedő Labancz Lilla jelenleg az amerikai álmot éli a napfényes Kaliforniában, de szerencsére nem feledkezett meg a rajongóiról, ugyanis folyamatosan rakja ki magáról a dögösebbnél dögösebb képeket: most például vadító szettben villantotta meg fenekét, ami annyira kerek, hogy még a laposföld hívőket is megtérítené vele.

Alig találjuk a szavakat Labancz Lilla láttán, hiszen tényleg hihetetlenül csábító, és ezzel valószínűleg ő is tisztában van, ugyanis mindig tudja, hogy milyen fotókat kell posztolnia ahhoz, hogy a követők rögtön nyálcsorgatva kommenteljenek neki valami szépet, szóval ne is húzzuk tovább az időt, íme a szexi kép, ami biztosan fel fogja forrósítani a hangulatot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás