promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez összejött Ben Affleckkel? Újra dúl a nagy szerelem?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas hírek szállingóznak a tengeren túlról.

Megbízható forrásból származó pletykák szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck adna még egy esélyt jó pár évvel abbamaradt kapcsolatának

- írja a FemaleFirst.

A szemfüles és gukkerszemű embereknek köszönhetően úgy hírlik, hogy Affleck személyesen járt Lopez kisasszonynál Los Angeles-ben, mindez azután történt, hogy Jennifer Lopez és jegyese, Alex Rodrigue bejelentették, külön folytatják tovább, inkább barátok maradnak a jövőben.

Affleck és Lopez amúgy 2004-ben mentek szét, de úgy, hogy már jegyben jártak. Azonban a nagy szakítás után sem felejtették el egymást, szoros barátságot ápoltak akkor is, amikor már nem alkottak egy párt.

A napokban Ben Affleck egy hosszú interjút adott az InStyle magazinnak, amelyben hosszasan ecsetelte Jennifer Lopez érdemeit, beszélt tehetségéről, küzdelemeiről és elképesztő alázatáról is. Majd ezután együtt látták őket többször is.

Jennifer Lopez és Ben Affleck egyelőre nem erősítették meg a felvetéseket, de lehet, hogy az egykori Hollywood-i álompár már nem csak múlt időben lesz álompár, hanem közös jövőt terveznek újra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás