promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tűzriadó szakította meg a Life TV élő adását – videó
Borítókép:  Life TV
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Éppen Bebe volt Joshi Bharat vendége az Ébredj velünk extrában, mikor tűzriadó szakította félbe az élő interjút – Hajdú Péter elárulta, hogy mi történt.

Sok televíziós személyiség fél az élő adásoktól, hiszen azoknál bármi megtörténhet, ezért egy igazi profi hidegvérére és tapasztalatára van szükség a lehetséges váratlan helyzetek gyors és zökkenőmentes kezelésére. Most kiderült, hogy Joshi Bharat ilyen ember, ugyanis olyan lazán kezelt egy meglepő és kellemetlen helyzetet, hogy az egyenesen félelmetes – bár veszélyes is.

Éppen élőben ment az Ébredj velünk extra, amiben Joshi Bharat Bebét faggatta igencsak komoly témákról, mikor hirtelen a semmiből hangos tűzriadó törte meg az őszinte interjút. Az énekes először nevetett, Joshi Bharat meg mintha mi sem történt volna, tovább folytatta a beszélgetést, csak kicsit hangosabban, hogy elnyomja a riasztót. Valószínűleg végig is csinálta volna a műsort a nézők kedvéért, ha nem szólnak rá, hogy a biztonság kedvéért ideje elhagyni az épületet – szóval nyugodtan elköszönt, ahogy illik.

Ugyan kimentek a helyszínre a tűzoltók, de szerencsére nem történt semmi baj, tűz sem volt, és ezt Hajdú Péter is megerősítette, aki elmondta, hogy azért kapcsolt be a tűzjelző rendszer, mert a szomszéd valamit szerelt, vagy heggesztett.

Itt lehet megtekinteni az élő adásban lezajlott tűzriadót:

Itt pedig Hajdú Péter meséli el a történteket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás