promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öltözz stílusosan minden nap – így sokkal egyszerűbb
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Veled is megesik, hogy állsz a teli szekrény előtt, és nem tudod eldönteni, hogy mit vegyél fel? Ebben az esetben jól jön egy kis frissítés. Új darabok, amelyek kis frissességet csempésznek a polcaidra és vállfákra, és segítségükkel újabb, és újabb outifteket állíthatsz össze magadnak. Gyere velünk egy rövid divatszemlére, és meríts ihletet ötleteinkből.

Farmer – a jól bevált klasszikus

A farmer az az anyag, amely sosem megy ki a divatból. Jól néz ki és sokoldalú. És ez csak néhány tulajdonság, ami erről az anyagról elmondható. A farmer tehát nem hiányozhat egy ruhatárból sem. Hogy idővel ne kerüljön a kevésbé hordott darabok közé, vásárlásnál tarts be néhány egyszerű szabályt.

  • Válassz pont jó méretet. Vásárlásra nem megfelelő idő a fogyókúra. Egy farmernadrágnak ülés közben is kényelmesnek kell lennie.
  • Már előre gondold át, mivel fogod viselni. Ha épp nincs a ruhatáradban hozzáillő darab, akkor ne habozz, és szerezd be ott helyben.
  • Különböző stílusú farmereket is vásárolhatsz. Nem mindegyik lesz alkalmas munkába járáshoz. Ha inkább egy univerzális modellt szeretnél, figyelj oda, hogy megfelelő legyen minden alkalomra.

Mi mihez illik? 

Megesett már veled, hogy a boltban megpillantottál egy felsőt, amibe elsőre beleszerettél, de hazaérve csalódás ért, mivel semmihez sem tudtad felvenni? Már válogatás során próbáld meg fejben kombinálni az egyes ruhadarabokat. Egy felsőhöz vehetsz szoknyát, rövidnadrágot vagy hosszúnadrágot. Csak a stílust, szín és mintát kell kiválasztanod. Ha egy szoknyát választottál, akkor kell még egy ing, vagy zakó, esetleg egy szép felső.

A mi tippünk: Nem tudod eldönteni hol vásárolj? Természetesen nem könnyű hiszen, rengeteg webáruház kínál jobbnál jobb férfi, női és gyermek ruházatot kiváló minőségben és áron. Ha az Answear.hu-t választod, az Answear kupon segítségével sokkal olcsóbban rendelhetsz.

Miről feledkezünk meg? Cipő és kiegészítők

Hogy az outfit tökéletes legyen, kell még néhány kiegészítő és persze a megfelelő cipő is. A kényelmes sétához a legmegfelelőbb a sportcipő, a kicsit elegánsabb öltözethez pedig bátran vegyél egy balerina cipőt, a nadrághoz pedig mokaszint. De ha teljes mértékben az elegancia híve vagy, akkor természetesen jöhet a magassarkú cipő. Minden nőnek alapfelszerelés a táska, amelyben a legfontosabb dolgokat tartja. Válaszd ki a méretet és formát, és már meg is vagyunk. Ha igazán minőségi lábbelikre és kiegészítőkre vágysz, irány a Lifestyleshop. Ha pedig a Lifestyleshop kupon segítségével vásárolsz, meglátod, a pénztárcád is jól jár majd.

A fekete ezer arca

A fekete eleganciájához semmi sem érhet fel. A fekete az a szín, amit gyakorlatilag bármihez felvehetsz. Sőt, bármilyen stílusban megállja a helyét. Ha egy elegáns ruháról van szó, akár egy fekete nadrág nyerte el a tetszésed, biztosan hasznát veszed majd mindkettőnek. A fekete mindig jól néz majd ki, ha extravagáns a megjelenésed, de akkor is, ha épp sportosabb napot tartasz. Szerinted uncsi és szeretnéd valamivel feldobni? Akkor vegyél fel hozzá egy fehér, vagy más világos színt, és egészen feldobod a külsőd.

A mi tippünk: Az egész család számára vásárolhatsz a Bonprix webshopban, ahol az árakról a Bon prix kupon gondoskodik majd. Csak válogass és vásárolj olcsóbban.

A föld színek és a szürke

Rengeteg trendben megtalálhatók az ún. föld színek. Hatalmas előnyük, hogy rengeteg ruhadarab tökéletes ezekben a színekben. Választhatsz egyforma színű, ám különböző árnyalatú darabokat, de dönthetsz a kontraszt mellett is. A kérdés csak az, milyen hatást szeretnél elérni. A szürke a sárgával, téglaszín a fehérrel – ezekbe a kombinációkba szinte azonnal beleszeretsz majd. A természetes színű kardigánok, rövidnadrágok, zakók, cipők, kabátok, táskák sosem hagynak cserben. Használd ki a sokoldalúságukat és legyél trendi minden nap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás