promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna lánya brutális szemöldököt és hónaljszőrt villantott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig érdekes végignézni, amikor a hírességek gyerekei nem a szüleik nyomdokaiba lépnek, hanem a maguk úját keresve egyedi módon fejezik ki önmagukat. Madonna és volt férje, Carlos Leon lánya egy olyan emelkedő csillag, akit érdemes számontartani.

Lourdes Leon sokáig egyáltalán nem volt jelen a közéletben, szinte teljesen eltűnt a világ árgus szemei elől. Alig tudtunk róla valamit, pedig nagyon sok helyen feltűnt: olyan neves divatházaknak modellkedett, mint például Jean Paul Gaultier vagy Marc Jacobs, emellett pedig az Adidas, valamint Paris Hilton egyik kedvenc melegítőmárkája, a Juicy Couture kampányaiban is szerepelt. 


Lourdes Leon Marc Jacobsnak modellkedik. Forrás: Profimedia

Idén egy Stella McCartney-kampány legfőbb arcaként tért vissza, ahol nem csak modellként vett részt, ugyanis a koreográfiáért is ő volt a felelős. Ez nem véletlen, ugyanis Lourdes tánc- és performansz-művészetet tanul egy chicagói egyetemen, és büszke tánctudására.

A tánc iránti szenvedélyével kapcsolatban a fiatal lány nemrég elmondta, hogy anyja minden tekintetben támogatta az álmait. Mindössze hároméves korában Lourdes elkezdett balettórákat járni, Madonna pedig gyorsan Lourdes legnagyobb rajongója lett. 

„Anyám nagyon keményen hajtott, miután látta, hogy van bennem potenciál” 

– mondta Leon.


Lourdes Leon az Adidas fotózásán. Forrás: Profimedia

Lourdes egyébként igazi természetes szépség a szó minden értelmében, ezt pedig ki is hangsúlyozza, némileg extrém módon: nemcsak a szemöldökét hagyja szabadon nőni, de a hónalját is úgy csodálhatjuk meg, ahogy a természet elrendelte.


Forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás