promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aki nem védett, az vörös „COVID” feliratú tetoválást kap a homlokára
Borítókép:  Dumaszínház
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kovács András Péter és Litkai Gergely nyitási tájékoztatót tartott.

KAP és Litkai ismertetőjéből biztosan nem lehet annyit tanulni, mint az Operatív Törzs sajtótájékoztatóiból, de legalább szórakoztató.

A Dumaszínház sztárjai múltkor a védettségi igazolványt parodizálták ki, amiről még mindig nem tudtuk meg, hogy konkrétan mire lesz jó, de legalább már sokaknak van. Annyiban megnyugodhat mindenki, hogy a kerthelyiségbe kiülést valószínűleg nem fogják ehhez kötni, de ha meccsekre akarunk járni, ahhoz valószínűleg kell majd.

Bizony, közeledünk a 3,5 millió beoltotthoz, szóval a vendéglátóhelyek teraszai hamarosan fogadhatnak vendégeket, amire már nagyon készülnek. Erre reagálva a Dumaszínház megtartotta a nyitási tájékoztatóját, szóval Kovács András Péter és Litkai Gergely igyekeztek tiszta vizet önteni a pohárba, amiből egy koronavírus-fertőzött sem ivott, vagy köpött bele.

A nyitási tájékoztatóból kiderült, hogy a kijárási korlátozás megváltozik, így a védettek este 5 és 22 óra között, a nem védettek este 22 és reggel 5 óra között mehetnek ki az utcára, hogy ne találkozzanak. Hála égnek otthon sem kell hordanunk a maszkot, ha egy főre legalább 5 négyzetméter jut.

Ami sokakat fel fog háborítani, az valószínűleg az, hogy a védettséggel még nem rendelkezőknek kötelező lesz a vörös „COVID” feliratú homloktetoválás viselése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás