Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Aki nem védett, az vörös „COVID” feliratú tetoválást kap a homlokára

Aki nem védett, az vörös „COVID” feliratú tetoválást kap a homlokára

Színes

Aki nem védett, az vörös „COVID” feliratú tetoválást kap a homlokára

Színes

Toronicza Péter 16:56

Kovács András Péter és Litkai Gergely nyitási tájékoztatót tartott.

KAP és Litkai ismertetőjéből biztosan nem lehet annyit tanulni, mint az Operatív Törzs sajtótájékoztatóiból, de legalább szórakoztató.

A Dumaszínház sztárjai múltkor a védettségi igazolványt parodizálták ki, amiről még mindig nem tudtuk meg, hogy konkrétan mire lesz jó, de legalább már sokaknak van. Annyiban megnyugodhat mindenki, hogy a kerthelyiségbe kiülést valószínűleg nem fogják ehhez kötni, de ha meccsekre akarunk járni, ahhoz valószínűleg kell majd.

Bizony, közeledünk a 3,5 millió beoltotthoz, szóval a vendéglátóhelyek teraszai hamarosan fogadhatnak vendégeket, amire már nagyon készülnek. Erre reagálva a Dumaszínház megtartotta a nyitási tájékoztatóját, szóval Kovács András Péter és Litkai Gergely igyekeztek tiszta vizet önteni a pohárba, amiből egy koronavírus-fertőzött sem ivott, vagy köpött bele.

A nyitási tájékoztatóból kiderült, hogy a kijárási korlátozás megváltozik, így a védettek este 5 és 22 óra között, a nem védettek este 22 és reggel 5 óra között mehetnek ki az utcára, hogy ne találkozzanak. Hála égnek otthon sem kell hordanunk a maszkot, ha egy főre legalább 5 négyzetméter jut.

Ami sokakat fel fog háborítani, az valószínűleg az, hogy a védettséggel még nem rendelkezőknek kötelező lesz a vörös „COVID” feliratú homloktetoválás viselése.

Borítókép: Dumaszínház