Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demi Lovató most nagyon kiakadt, támadást indított egy üzlet ellen

Demi Lovató most nagyon kiakadt, támadást indított egy üzlet ellen

Színes

Demi Lovató most nagyon kiakadt, támadást indított egy üzlet ellen

Színes

BV 21:01

A popsztár nyilvánosan nekiment egy fagyasztott joghurtot áruló üzletláncnak, amiért cukormentes termékekkel „provokálták” őt. 

Köztudomású, hogy az énekesnő évek óta evési zavarokkal küzd, a közösségi oldalain már régóta igyekszik felhívni a figyelmet a mentális egészség fontosságára, és rendszeresen megosztja tapasztalatait az étkezési rendellenességgel és testképzavarral való küzdelméről és felépüléséről. 

Talán az elmúlt időszakban lehetett először azt érezni, hogy ki van békülve önmagával és a testével. Valószínűleg azonban még mindig komoly harcok dúlhatnak benne, legalábbis erre utal a tény, hogy pár napja teljesen kiakasztotta egy fagyasztott joghurtot áruló cukrászda, akiket 

„diéta-keselyűknek” nevezett.

A The Bigg Chill nevű üzlet az alacsony zsírtartalmú, cukormentes csemegéiről és fagyasztott joghurtjairól ismert.


Forrás: Profimedia

Lovato azt állítja, hogy dühítő érzés volt számára elsétálni a cukormentes sütik mellett.

„Rendkívül nehéz fagylaltot rendelni, miközben több tonna cukormentes sütemény és egyéb mellett kell elhaladnom, mire a pulthoz érek.”


Forrás: Profimedia 

A fagyasztott joghurtot áruló cég Lovato kifakadására reagálva elmondta, hogy nem gondolják „diétás keselyűknek magukat”, csupán szeretnék kielégíteni a cukor nélküli alternatívákat kedvelő vásárlók igényeit is. A popsztár az Instagram-történetébe posztolta a beszélgetést.

„Nem vagyunk diéta-keselyűk. Az elmúlt 36 évben végig arra törekedtünk, hogy ügyfeleink minden igényét kielégítsük. Sajnáljuk, hogy ezt sértőnek találta.”

– mondta a The Bigg Chill szóvivője.


Demi Lovato az Instagram story-jában tette közzé a vitát. Forrás: Profimedia

Lovato később azzal érvelt, hogy az üzletláncnak rendes (nem cukormentes) fagyasztott joghurtot is biztosítania kellene, hogy ne váltson ki káros mentális hatásokat az étkezési rendellenességekkel küzdő egyéneknél.

Borítókép: Profimedia