promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa elárulta, melyik magyar sportoló a zsánere
Borítókép:  Demcsák Zsuzsa / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zsánerekről beszéltek a Life TV Bréking című műsorában, mikor Demcsák Zsuzsa megosztotta a világgal, hogy neki egy ismert magyar sportoló a férfiideálja.

Azt valószínűleg mindenki tudja, mivel tapasztalta, hogy párválasztásnál a belső értékek a legfontosabbak, viszont muszáj bevallanunk magunknak, hogy a külső is lényeges. Az embereknek vannak ideáljaik, zsánereik, amikhez jobban vonzódnak, és pontosan erről volt szó a Life TV Bréking című műsorában, ahol Demcsák Zsuzsa nemcsak azt árulta el, hogy az övé milyen, de konkrét nevet is mondott.

„Magas, két méter, szőke, név nélkül Kásás Tamás. Abszolút, nekem ő volt a típusom, vagy ez a fajta: ez a sportos, szálkás, magas”

– osztotta meg Demcsák Zsuzsa.

Ezzel a választással valószínűleg nincs egyedül a műsorvezető, hiszen a híres vízilabdázó, Kásás Tamás rengeteg ember szívét megdobogtatta már.

Demcsák Zsuzsa ezek után kitért arra is, hogy érdekes módon a férje pont, hogy nem felel meg a zsánerének, hiszen nem magas és nem is szőke, szóval hiába van valakinek ideálja, úgyis a szív dönti el, hogy ki lesz a befutó, akárhogy is néz ki az illető.

Itt lehet megnézni egy részletet a beszélgetésből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás