promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korda Györgyék a Facebook oldalukon szúrtak oda Berki Krisztiánnak
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik már őket is kezdi kiakasztani az, amit Berki művel.

Berki Krisztiánról szóltak a hírek, már ha a bulvár médiáról van szó, mert egy Élet és Irodalom biztosan nem fog foglalkozni a büntetőfékezésével, vagy hogy kirúgták a LifeTV-től. Természetesen nálunk is sokszor volt a középpontban, és ide kattintva meg is találtok minden érdekesebb beszámolót róla.

Berkit nem érdekli az, ha beszólnak neki és a negatív kritikák sem, szóval halad tovább az életével úgy, ahogy tud. Anno egy punkzenekar írt róla dalt, ahol tényleg úgy alázták a szerzeményben, ahogyan nem sajnálták, de erre is csak legyintett egyet.

Most Korda György és Balázs Klári szúrt oda egyet neki, de csak aranyosan megjegyezték, hogy kezd sok lenni Berkiből. Itt talán arra is utalhatnak, hogy nem kellene vele foglalkoznia a közvéleménynek, sem a médiának. Hát, amíg az embereket érdekli mi van vele, addig bizony fognak róla cikkezni a lapok.

„Nem gondoltam, hogy egy ilyen komoly művész házaspár figyelemre méltatja egyáltalán...”

- írta az egyik kommentelő. Igazából sokan azt is kétségbe vonják, hogy az oldalt Korda György és Balázs Klári üzemelteti, pedig az 23 ezer követővel rendelkezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás