promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Április 25-én beköszönt a végzet napja Amerikában?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valami történni fog a hatalmon lévő elnökkel egy önjelölt próféta szerint.

Nemcsak Donald Trump, de a leglelkesebb hívei is képtelenek egyelőre elfogadni, hogy a sárga hajú prezidentnek mindössze egy ciklus után ki kellett költöznie a Fehér Házból. Jeff Jansen, egy önjelölt próféta például még mindig Trumpot tartja elnöknek, és azt hirdeti, hogy április 25-én „Isten tenni fog valamit” a Joe Biden-féle kormányzat ellen.

A burkolt fenyegetésként is felfogható kijelentést a jós bővebben nem magyarázta meg, de véleménye szerint olyan váratlan fordulat történik majd, ami után az emberek „táncolni fognak az utcákon” – írta az insider.com.

Az efféle „benyögéseket” a nemzetbiztonságiak alighanem az USA-ban kétszer olyan komolyan veszik, mint más országokban, különösen akkor, ha egy viszonylag befolyásos személytől érkeznek. Jansennek jelenleg 55 ezer követője van a Facebookon, és azon kevés evangélikus vezető közé tartozik, akik nyíltan beálltak Trump mögé.

A kéretlen jós egyébként nem most először tett kinyilatkoztatást, már márciusban is azt jövendölte, hogy Trumpot áprilisban visszaállítják elnöki pozíciójába. Biden januári hatalomátvételét „hamis beiktatásnak” nevezte, egyfajta félrevezető illúziónak.

Fotó: facebook.com/JeffJansenFanPage

Jansen korábban azt is világgá kürtölte, hogy az egyházában minden ajtónálló lőfegyverrel rendelkezik, és engedélyt kaptak arra, hogy tüzeljenek, ha nyilvánvaló fenyegetés észlelnek a ceremóniák során. A jós könyvet is írt Trumpról, amit 17 dollárért árusított jámbor híveinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás