promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi szívszorító vallomása az édesapjáról: „Nem kellettem neki”
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nemrég 50. születésnapját ünneplő Schobert Norbi fájdalmas őszinteséggel beszélt édesapjáról, akivel 35 éves korában találkozott életében először.

Schobert Norbi a napokban elég nagy botrányt kavart, mikor az egyik interjújában elhangzott mondatait sokan úgy értelmezték, hogy a 100 kiló feletti férfiakat a vágódisznókhoz hasonlította. Végül tisztázta a helyzetet, és elmondta, hogy egyáltalán nem így értette a dolgot, hiszen nem a súlytól függ a férfiasság – ettől függetlenül rengetegen kiakadtak rá, többek között Lakatos Márk is:

Schobert Norbert április 16-án lett 50 éves, ennek örömére felesége, Rubint Réka egy egészen megható üzenetet posztolt a jeles napon. Tényleg komoly mérföldkőhöz érkezett a híresség, ezért a Blikk készített egy cikket, amiben 50 érdekességet írnak róla. Itt kiderült, hogy Norbit 4-5 éves koráig egyedül nevelte az édesanyja, mivel az apja elhagyta őket.

„A vér szerinti édesapám gyerekkoromban elhagyott, nem kellettem neki. Nélküle nőttem fel, helyette a nevelőapám volt mellettem. Csak később, 35 éves koromban ismertem meg a biológiai apámat”

– mesélte a Blikknek a szívszorító történetet Schobert Norbi.

A fitneszguru sokáig azt hitte, hogy az édesapja halott, de végül kiderült az igazság. A fotóriporterként dolgozó, Sándor nevű férfivel egy kávézóban találkoztak, így még a 2009-ben bekövetkezett halála előtt pár évvel meg tudta ismerni a fiát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás