promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katy Perry kiakadt: „ugyanolyan áldozat vagyok, mint mindenki más” 
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő legújabb tweetjeiben a közösségi médiát az „emberi civilizáció hanyatlásának” nevezi.

Az énekesnő valamitől nagyon ki lehet akadva, április 14-i tweet-sorozatában ugyanis „egy nagy adag szemétnek” nevezte a közösségi médiát. A dolog csak azért érdekes, mivel Katy Perry azok közé a hírességek közé tartozik, akik a világon a legtöbb követővel rendelkeznek, így a kifakadásával alaposan meglephetett néhány rajongót. 

A Brandwatch nevű digitális fogyasztói hírszerző cég nemrégiben arról számolt be, hogy Perry Instagram-fiókja a követők száma alapján a 20. helyen van, míg a Twitter-fiókja a harmadik legnagyobb követőtáborral rendelkezik az egész világon.

Egyébként egyelőre nem tudni, mitől akadt ki Orlando Bloom párja, mindenesetre már korábban is voltak hasonló megnyilatkozásai. 2017-ben például a következőket tweetelte: 

„alig várom az Instagram-kultúra végét, hogy mindannyian végre újra önmagunk lehessünk.” 

„Sokan csak azért élünk, hogy képeket posztolhassunk magunkról, ez olyan, mintha a like-ok fizetőeszközként szolgálnának nekünk. Nehéz, mert leginkább egyáltalán nem foglalkoznék ezzel, és egyszerűen csak élném az életem. Ruhákat és más termékeket vásárolunk, pózolunk, rendezvényekre járunk, mindezt csak azért, hogy képeket készíthessünk róla. Véleményem szerint, ha túlzásokba esünk, ez akár a civilizáció hanyatlását is jelentheti. Meg kell találnunk az egyensúlyt, én is próbálom megtalálni a saját, személyes egyensúlyomat, mert ugyanolyan áldozat vagyok, mint mindenki más.” 

– nyilatkozta 2018-ban.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás