promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Evelin elköltözik otthonról, Győzike nagyon kiakadt – videó
Borítókép:  Gáspár Evelin és Győzike / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Evelin elköltözik a családi fészekből, Győzike pedig annyira kiakadt ezen, hogy megpróbálta megzsarolni őt – derült ki a Life TV-n futó Van életünk című műsorból.

A 26 éves Gáspár Evelint egykor csupán Győzike cuki kislányaként ismerte az ország, de ma már a saját lábára állt, igazi nő lett belőle és hatalmas népszerűségre tett szert. Elkezdte építeni a karrierjét és szép lassan kilépett szülei árnyékából, most pedig komoly döntést hozott, ugyanis elhatározta, hogy elköltözik otthonról, de Gáspár Győző elég rosszul fogadta a hírt:

Természetes, hogy a gyerekek egy idő után saját életet akarnak élni, a szülők pedig általában nehezen tudnak megbarátkozni a gondolattal, hiszen féltik őket. Győzike viszont lehet, hogy most túlment egy határon, ugyanis annyira nem szeretné, hogy Evelin elköltözzön otthonról, hogy konkrétan megzsarolta őt, és azt mondta neki, hogy fizessen ki 500 ezer forint „kötbért”:

Gáspár Győző is pontosan tudja, hogy ez nem szép dolog, csupán egy kétségbeesett próbálkozás volt a részéről, hogy maradásra bírja szeretett lányát, de nem vált be. Ettől függetlenül ez a dolgok rendje, szóval muszáj elfogadnia, hiszen Evelint Budapestre kötik a munkái, felkérései, és nagyon unja már, hogy folyton 300 kilométereket kell utaznia kocsival, ami teljesen érthető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás