promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halálosan megfenyegették Gáspár Evelint, nem bírta tovább, a kamerák előtt sírta el magát - videó
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elfajult a szakítás, őszintén vallott Gáspár Evelin.

Gáspár Evelin nemrég a Blikk-nek nyilatkozott, és arról is beszélt, hogy döbbenetes történet folyik körülötte. Volt párja ugyanis meztelen fotókkal zsarolja őt. A szakítás már két hónapja történt, de a férfi nem képes beletörődni, hogy vége, ezért titokban készült intim fotókkal próbálja visszaszerezni Evelint.

Evelin nem tudja, mit tegyen, már a rendőrségen is tett feljelentést. Most pedig a Blikk-hez fordult, így pedig a nyilvánossághoz.

A lány és párja még 2020 januárjában jöttek össze, majd Evelin azon kapta szerelmét, hogy volt barátnőjével levelezget, akkor kész tények elé állította, és azt szerette volna, ha abbahagyja a társalgást. Végül nem javult a helyzet, Evelin kiadta barátja útját, a férfi azonban nem képes beletörődni a helyzetbe.

A lány azt is elmesélte, hogy exe még a szélvédőjét is betörte. A férfi most meztelen képekkel állt elő, amelyeket titokban készített Evelinről, például amikor zuhanyzott. Azt mondja, hogy ki fogja tenni ezeket az internetre.

Gáspár Evelin azért is meséli el hosszas hallgatás után a saját történetét, mert szeretne erőt adni azon társainak, akik bántalmazó kapcsolatban élnek 

- írja a Blikk.

Győzike és Bea asszony is nagyon megijedtek, az RTL Klub-on nemrég befejeződött Való Világ 10-es széria kisérőshowjának egyik házigazdája azt is hozzátette:

"Ha kell, a lányomért harcolok, ha kell, tűzbe megyek érte, mert ez mindennek a teteje"

Gáspár Evelin most a TV2 Mokka című műsorában számolt be egy brutális fenyegetésről, az interjú közben nem bírta könnyek nélkül sem:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás